• 瀏覽: 10,060
  • 回覆: 42
表達意見是用戶基本權利!

附件

ApplePayOctopus.png(33.77 KB)

2020-6-12 10:07 PM

【警告】本文章內容可能令人反感。未滿 18 歲的人士不可觀看或將本文章向該等人士出示播放或放映。

回覆 引用 TOP

投票項目 ( 單選 ) 參與人數 199

1. (近乎)完美體驗。
2. 唔完美,可以接受,有改善空間。
3. This is NOT good.
真係好方便,不過係儲唔到AM就有啲失望

引用:
原帖由 單奴 於 2020-6-11 09:32 PM 發表

AM是甚麼玩意?

【警告】本文章內容可能令人反感。未滿 18 歲的人士不可觀看或將本文章向該等人士出示播放或放映。
引用:
原帖由 小黑 於 2020-6-11 21:42 發表

AM是甚麼玩意?
亞洲萬里通

[退役車特集第五回]時代·終結
http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=25770135
引用:
原帖由 szeto903 於 2020-6-11 10:39 PM 發表

亞洲萬里通
明白,但畢竟八達通不是信用卡。

引用:
原帖由 小黑 於 2020-6-11 10:52 PM 發表

明白,但畢竟八達通不是信用卡。
話晒用信用卡增值呀嘛,都唔明點解儲唔到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 單奴 於 2020-6-11 09:32 PM 發表

用渣打AM咭申請自動增值或apple pay用佢張咭扣錢咪可以儲分,我都係咁用

引用:
原帖由 mochu 於 2020-6-12 03:24 AM 發表

用渣打AM咭申請自動增值或apple pay用佢張咭扣錢咪可以儲分,我都係咁用
我係用佢嗰張卡黎扣數,原來可以?

直頭正啦,我都由索尼轉左會用IPHONE

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mochu 於 12-6-2020 03:24 發表

好似話APPLY PAY唔可以儲分..
(有錯請指正)

行不改名,坐不改姓,呂小布!
我揀唔完美可接受。

希望可以盡快將非租用版都可以放埋落iphone吧!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 單奴 於 2020-6-12 04:09 AM 發表

我係用佢嗰張卡黎扣數,原來可以?
經渣打AM咭扣數就當然可以儲分!我一直都係咁儲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 U-Transit 於 2020-6-12 10:08 AM 發表

好似話APPLY PAY唔可以儲分..
(有錯請指正)
每條數都入晒落月結單,就當然可以儲到哩數,我一直都係咁儲

引用:
原帖由 mochu 於 12-6-2020 10:34 發表

每條數都入晒落月結單,就當然可以儲到哩數,我一直都係咁儲
入月結單唔代表一定可以儲到分的。

https://av.sc.com/hk/content/docs/hk-am-tnc-v1.pdf

望吓條款3就明白了...

手機NFC敏感度完勝放銀包或用套,冇得頂,過閘都快咗爽咗

Nokia 2120

回覆 引用 TOP

主題標籤 #apple #蘋果
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]