• 瀏覽: 11,602
  • 回覆: 43
表達意見是用戶基本權利!

附件

ApplePayOctopus.png(33.77 KB)

2020-6-12 10:07 PM

投票項目 ( 單選 ) 參與人數 204

1. (近乎)完美體驗。

115 (56.37%)

2. 唔完美,可以接受,有改善空間。

75 (36.76%)

3. This is NOT good.

14 (6.86%)

用開三叔SMART8,除咗頭一兩日,AW配8達通表現算唔錯

2016年TVB香港先生落選人蜘蛛俠小智 是也~ I THINK 性博士FYY IS EXTREMELY CHARMING!!!
現有機種:***A70s, iPad Mini2 LTE, Nexus5 & iPHONE7, PS4, New3dsLL, Nintendo Switch LITE, PS Vita

回覆 引用 TOP

唔可以錶用手機一卡兩用,呢個位爭小小

一個普通的香港市民!

回覆 引用 TOP

方便好用

回覆 引用 TOP

交通工具方便. 如果購物face id要除口罩. 唔方便.
但睇交易記錄十分清楚同方便,遠勝八達通卡

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
都用左一排,勁方便勁LIKE
期間發生左兩次無哂通知,無再UPDATE記錄停留在最後通知記錄,第一次唔為意,以為係系統更新了無再有一拍卡有通知,用左兩日按入銀包睇記錄係兩日前,餘額都係兩日前並沒有更新,最後要重新開機,之後一次過彈哂之前漏了記錄出來、昨日又再出現這情況,拍卡入閘無震無通知,又要出閘後重新開機,記錄才彈出,唔知有冇其他CHING都有這個問題?

回覆 引用 TOP

試過一次拍唔到入閘,其餘時間都完全冇問題
後面D女每次見到我用都出曬水咁望住我

我其他真係好唔願意同你分開,可以比時間大家冷靜一下嗎?
引用:
原帖由 RPATPAT 於 2020-6-24 12:34 PM 發表

試過一次拍唔到入閘,其餘時間都完全冇問題
後面D女每次見到我用都出曬水咁望住我
汗水定淚水?請認真回答。

【警告】本文章內容可能令人反感。未滿 18 歲的人士不可觀看或將本文章向該等人士出示播放或放映。
昨天終於用晒由實體卡轉去Apple Pay 八達通的餘額,還觸發了自動增值功能,一切順利,餘額即時更新,使用體驗和實體卡完全沒有分別。

附件

IMG_0210.PNG(87.2 KB)

2020-6-29 10:00 PM

【警告】本文章內容可能令人反感。未滿 18 歲的人士不可觀看或將本文章向該等人士出示播放或放映。
引用:
原帖由 小黑 於 2020-6-29 10:00 PM 發表

昨天終於用晒由實體卡轉去Apple Pay 八達通的餘額,還觸發了自動增值功能,一切順利,餘額即時更新,使用體驗和實體卡完全沒有分別。
自由鳥

熄燈,鎖門,爆大鑊

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

OK好用, 當多張卡囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 小黑 於 2020-6-24 02:47 PM 發表

汗水定淚水?請認真回答。
東水

仆街要對自己投資決定負責!!
0700 @ 388.9
1398 @ 4.95
2318 @ 86.75
2388 @ 21.157
引用:
原帖由 kaiyuk 於 2020-7-3 10:15 PM 發表

東水
一灘東水向西流

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]