• 瀏覽: 7,021
  • 回覆: 44
Good!

雖然傳聞因為新型冠狀肺炎疫情影響,讓蘋果 iPhone 12 系列新手機推出延遲,但仍無法阻擋相關訊息流出。稍早,歐亞經濟委員會(ECC)認證資料庫出現 9 筆未發表 iPhone 的申請資訊,其中包括 A2172 / A2176 / A2341 / A2342 / A2399 / A2403 / A2407 / A2408 / A2411;從編號判斷,A2172 和 A2176 預期對應 iPhone 12 / 12 Max,其它型號則可能分屬 iPhone 12 Pro / 12 Pro Max。

https://www.sogi.com.tw/articles/apple_iphone_12/6255041

熱賣及精選
引用:
原帖由 LuckyManManMan 於 2020-6-13 09:09 PM 發表

Good!

雖然傳聞因為新型冠狀肺炎疫情影響,讓蘋果 iPhone 12 系列新手機推出延遲,但仍無法阻擋相關訊息流出。稍早,歐亞經濟委員會(ECC)認證資料庫出現 9 筆未發表 iPhone 的申請資訊,其中包括 A2172 / A2176 / A2341 / A2342 / A2399 / A2403 / A2407 / A2408 / A2411;從編號判斷,A2172 和 A2176 ...
等冇M字額先買!

M字額真係落後嘅象徵

在香港

十個記者九隻畜牲,剩番一隻狗娘生
十個大學生,九個係監躉,剩番一個仲審緊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 夏天進擊的隊長 於 2020-6-13 10:22 PM 發表

等冇M字額先買!
咁你等多幾年用住大陸機先
M額都行左幾年,真係咁大影響力就唔會依家仲係通街iphone
唔覺得apple會短期內唔用依個設計

不過真係希望佢加返個option比指紋解鎖,依家武肺橫行真係好唔方便

依家D電話真係部部一樣,懷念2010前電話外型百花齊放年代

引用:
原帖由 懸崖花 於 2020-6-14 03:13 PM 發表

依家D電話真係部部一樣,懷念2010前電話外型百花齊放年代
認同

回覆 引用 TOP

反而有興趣玩埋mac機,全文今年應該會唔用intel x86. 專用自己研發aR M架構 CPU,咁樣可以一體式全部用晒蘋果產品

後面十足十隻五筒麻雀

iphone 6 等換機

回覆 引用 TOP

電話係部部一樣
其實吾喜歡後面咁多鏡頭

iphone今次唔係隔代先轉外型?
真係會3鏡頭變4鏡頭?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 無盡富有樹枝 於 2020-6-15 10:50 AM 發表

電話係部部一樣
其實吾喜歡後面咁多鏡頭
x2

熄燈,鎖門,爆大鑊

回覆 引用 TOP

仲出死人M額,蘋果以為人性心理戰好好玩咩快出冇M額頭嘅手機吧啦

引用:
原帖由 nguyenngochung 於 2020-6-15 02:44 PM 發表

仲出死人M額,蘋果以為人性心理戰好好玩咩快出冇M額頭嘅手機吧啦
係要出上下爬,M額,四筒鏡吖!!仲要厚切,底面玻璃,加二兩重,可以唔買咩!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 無盡富有樹枝 於 2020-6-15 10:50 AM 發表

電話係部部一樣
其實吾喜歡後面咁多鏡頭
鏡頭其實一個就夠

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]