• 瀏覽: 9,354
  • 回覆: 83
引用:
原帖由 雲林真美 於 2020-6-20 12:50 AM 發表

咁最後如果華為出事咪得返一個生還者
咪生人唔生膽喇!
你估華為唔掂,全世界會無事?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 tooya1984 於 2020-6-22 08:07 AM 發表

[quote]原帖由 scottie_csp 於 2020-6-19 10:24 AM 發表

當美國要制裁華為嗰陣,有唔少向來同華為有合作嘅大公司就出嚟反對,微軟係其中之一,侵佬政府都係唔想得罪啲大財團先會作出少許讓步畀華為入嚟參與5G建設,但侵佬隨時又會反面,因為條友心中永遠都係有條刺,唔抵 ...
真係好撚好笑,任總嘅“唔好將華為同愛國扯上關係”原來係割蓆!黃從思想果然唔同!
美國唔想中國埋堆唔梗要,你估世界咁多個國家真係無一個欣賞華為?

引用:
原帖由 雲林真美 於 2020-6-21 10:29 PM 發表

麻煩討論唔好加入侮辱成分
如果唔滿意可以同版主反應。

引用:
原帖由 scottie_csp 於 2020-6-22 10:07 AM 發表

如果唔滿意可以同版主反應。
我只係希望大家可以你就討論到底呢件事會產生一個咩嘅問題
下下喺度屌人哋政見係到人身攻擊根本唔會有啲咩討論空間

引用:
原帖由 雲林真美 於 2020-6-22 11:59 PM 發表

我只係希望大家可以你就討論到底呢件事會產生一個咩嘅問題
下下喺度屌人哋政見係到人身攻擊根本唔會有啲咩討論空間
如果有人違反咗版規,你可以向版主反應,版主自然會做嘢,但有時係阻止唔到其他人發表嘅言論。

回覆 引用 TOP

SMT 要彈起了 

引用:
原帖由 scottie_csp 於 2020-6-22 10:05 AM 發表

真係好撚好笑,任總嘅“唔好將華為同愛國扯上關係”原來係割蓆!黃從思想果然唔同!
美國唔想中國埋堆唔梗要,你估世界咁多個國家真係無一個欣賞華為? ...
有咩國家係欣賞華為?

引用:
原帖由 暗角打穫 於 2020-6-23 05:05 PM 發表

SMT 要彈起了
其他電訊商用華為係因為平過其他供應商?

引用:
原帖由 Sasalier 於 2020-6-23 06:16 PM 發表

有咩國家係欣賞華為?
得行睇下新聞

引用:
原帖由 暗角打穫 於 2020-6-23 05:05 PM 發表

SMT 要彈起了
係呀,咁你快啲轉用喇!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 scottie_csp 於 2020-6-24 09:07 AM 發表

得行睇下新聞
我覺得華為係有頭威,但係之後風頭畀人搶曬

引用:
原帖由 雲林真美 於 2020-6-25 08:12 PM 發表

我覺得華為係有頭威,但係之後風頭畀人搶曬
華為唔係今時今日先咁威,都要多謝侵生幫佢免費宣傳一年。
之後風頭畀人搶唔梗要,最梗要係飲咗頭啖湯先

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 雲林真美 於 2020-6-14 01:06 AM 發表

依家5G都仲發展緊,係咪代表住喺新界嘅收得皮
引用:
原帖由 lokzimmy 於 2020-6-14 01:11 AM 發表

但係唔單止香港, 好多地方都係用華為, 洗濕左個頭好難收科
@lokzimmy
@雲林真美
又係你2個話不斷話個個台都唔好,之後盲讚SMT最好?

不如叫埋你D朋友仔
@檸檬鮮奶雪糕
@醉愛熊仔糖
@officeboy97
@龍成邦
@日里萬基
一齊盲讚歌頌新鴻基數碼通最好吧

引用:
原帖由 cheerface 於 2020-6-26 10:05 PM 發表

@lokzimmy
@雲林真美
又係你2個話不斷話個個台都唔好,之後盲讚SMT最好?

不如叫埋你D朋友仔
@檸檬鮮奶雪糕
@醉愛熊仔糖
@officeboy97
@龍成邦
@日里萬基
一齊盲讚歌頌新鴻基數碼通最好吧 ...
討論下香港電訊未來點發展only, 閣下有咩高見?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 scottie_csp 於 2020-6-22 10:05 AM 發表

美國唔想中國埋堆唔梗要,你估世界咁多個國家真係無一個欣賞華為? ...
仲係度自欺欺人 中國大陸行緊咩你訓醒未?霸權社會主義 姐係果種開個人大只有習大大講野 其他人就好像海洋公園d海獅咁只可以拍手掌 你見過人大開會有人反對過國家主席未?無呀嘛 同埋呢唔好游花園啦 無人講緊欣唔欣賞華為呢個topic 重點係華為對住美國笠水😂

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]