• 瀏覽: 8,841
  • 回覆: 82
引用:
原帖由 scottie_csp 於 2020-6-22 10:05 AM 發表

真係好撚好笑,任總嘅“唔好將華為同愛國扯上關係”原來係割蓆!黃從思想果然唔同!
美國唔想中國埋堆唔梗要,你估世界咁多個國家真係無一個欣賞華為? ...
曾經有人話過美國制裁無影響 而事實上只係一種自欺欺人 連華為都要笠水 話香港無影響果班人都係講緊大話 人地美國一個大國 無渣拿會亂講?唔怕比人笑佢咩 佢又唔係有d咩唔見得光既事發生緊要亂up掩飾 你以為係中共呀?

熱賣及精選
引用:
原帖由 tooya1984 於 2020-6-27 06:52 AM 發表

曾經有人話過美國制裁無影響 而事實上只係一種自欺欺人 連華為都要笠水 話香港無影響果班人都係講緊大話 人地美國一個大國 無渣拿會亂講?唔怕比人笑佢咩 佢又唔係有d咩唔見得光既事發生緊要亂up掩飾 你以為係中共呀? ...
乜你以為美國講嘅嘢係真?大總統日日發表嘅文章都可以打倒昨天的他,咁又點計先?
咁香港而家畀美國制裁咗未先?美國年年對香港有貿易順差,有錢賺喎,重會制裁?
唔好成日諗以前嘅中共點唔好法,美國真係好好嘅,今次疫情佢哋就唔會第一喇!
華為係唔掂嘅,美國使全力打壓到而家?

引用:
原帖由 tooya1984 於 2020-6-22 08:19 AM 發表

唔怪得之咁多國家既海關都歧視大陸人 原來係同樣道理😂
有一句我覺得好岩
有人話驚賊係狗會好嬲,因為佢地係
班驚賊話班黑衫係曱甴,佢地唔嬲,因為佢地唔係

引用:
原帖由 雲林真美 於 2020-6-23 10:40 PM 發表

其他電訊商用華為係因為平過其他供應商?
Csl同3仔貴到喊,華為設備係平佢地都唔會將成本轉嫁俾消費者,反而要人地收幾錢佢都收幾錢,算是道理嗎?

回覆 引用 TOP

你個祖先唔係大陸嘢咩?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 scottie_csp 於 2020-6-28 05:15 PM 發表

乜你以為美國講嘅嘢係真?大總統日日發表嘅文章都可以打倒昨天的他,咁又點計先?
咁香港而家畀美國制裁咗未先?美國年年對香港有貿易順差,有錢賺喎,重會制裁?
唔好成日諗以前嘅中共點唔好法,美國真係好好嘅,今次疫情佢哋就唔會第一喇!
華為係唔掂嘅,美國使全力打壓到而家? ...
公關 唔好自欺欺人啦 英國都豁左出去講居英權既事啦 一早全世界都知道搞到咁彊 兩邊係無可能會收手架啦 仲要係度帶埋d低級風向 由頭到尾就無一個真正香港人信過你地講野都仰要係度自嗨扮有成就感😂

引用:
原帖由 g-核戰機 於 2020-6-30 01:18 PM 發表

有一句我覺得好岩
有人話驚賊係狗會好嬲,因為佢地係
班驚賊話班黑衫係曱甴,佢地唔嬲,因為佢地唔係
講真 係咪曱甴睇民意架姐 你估真係派公關一日到黑洗版香港人就當係啦咩 唔好玩啦 你見d公關講野有香港人信咩?個民意又有變過咩?有變過就唔洗夾硬黎啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tooya1984 於 2020-7-2 05:02 AM 發表

公關 唔好自欺欺人啦 英國都豁左出去講居英權既事啦 一早全世界都知道搞到咁彊 兩邊係無可能會收手架啦 仲要係度帶埋d低級風向 由頭到尾就無一個真正香港人信過你地講野都仰要係度自嗨扮有成就感😂 ...
又係全世界一早知,一早知嘅使攪到而家咁?
真正香港人?有幾多個係真?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]