• 瀏覽: 1,259
  • 回覆: 6
618天貓直送,65w超快充電。另加45w無綫充,一個快字

附件

wx_camera_1592885009337.jpg(95.19 KB)

2020-6-23 06:50 PM

wx_camera_1592817526267.jpg(94.39 KB)

2020-6-23 06:50 PM

燈紅酒綠少女心, 女子原是愛黄金。
歡場自古無真愛,逢場作戲莫認真!
引用:
原帖由 kinghong02 於 2020-6-23 06:50 PM 發表

618天貓直送,65w超快充電。另加45w無綫充,一個快字
個無線充大唔大聲噪唔噪?

引用:
原帖由 ringo1102 於 2020-6-24 01:30 PM 發表

個無線充大唔大聲噪唔噪?
吾算大聲,主要糸風扇聲

直送?用什麼快遞???點直送??

引用:
原帖由 kinghong02 於 2020-6-24 03:15 PM 發表

吾算大聲,主要糸風扇聲
如果訓覺放床頭旁邊會唔會風扇好響?

引用:
原帖由 bergkamp20 於 2020-6-24 04:54 PM 發表

直送?用什麼快遞???點直送??
用天貓618減價.3799減500落單35快遞,加順豐送到門口20二日到家.單機兌成3仟六佰幾港幣.另無綫充199人仔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ringo1102 於 2020-6-24 05:06 PM 發表

如果訓覺放床頭旁邊會唔會風扇好響?
會有聲但我ok可以用慢充就直接冇聲,當你設定左手機靜音,無綫充風扇吾會行,但充電時問會慢左

回覆 引用 TOP

主題標籤 #oppo
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]