• 瀏覽: 1,623
  • 回覆: 17
本主題由 vcfirstben 於 2020-6-26 12:05 PM 移動
用緊的手機趺爆 Moon, 想換手機, 對手機不熟悉, 請問 這兩部邊部好, 謝謝!

Huawei P40 Pro & Samsung Galaxy S20+

熱賣及精選
引用:
原帖由 newlive08 於 2020-6-24 10:46 AM 發表

用緊的手機趺爆 Moon, 想換手機, 對手機不熟悉, 請問 這兩部邊部好, 謝謝!

Huawei P40 Pro & Samsung Galaxy S20+
二部都麻麻地 睇你有咩要求

引用:
原帖由 羽潔 於 2020-6-24 10:47 AM 發表

二部都麻麻地 睇你有咩要求
有其他介紹嗎?

沒有特別要求, 平時文書工作多, 普通影相, whasapp, 微信, 睇劇...

引用:
原帖由 newlive08 於 2020-6-24 10:58 AM 發表

有其他介紹嗎?

沒有特別要求, 平時文書工作多, 普通影相, whasapp, 微信, 睇劇...
中意睇書 可以用一加 佢有全黑白畫面睇書 好舒服 二k屏 睇下片又有雙喇叭

引用:
原帖由 羽潔 於 2020-6-24 11:03 AM 發表

中意睇書 可以用一加 佢有全黑白畫面睇書 好舒服 二k屏 睇下片又有雙喇叭
謝謝你, 我去了解下.

回覆 引用 TOP

三星,唔洗問啦,
華為人都未識做,做咩電話?

華為沒有Google Mail Services 可否?

引用:
原帖由 三星滅黨功臣 於 2020-6-24 01:32 PM 發表

三星,唔洗問啦,
華為人都未識做,做咩電話?
華為係公司黎,唔係人黎,現在未有一間公司係做人。

引用:
原帖由 annabb 於 2020-6-24 02:51 PM 發表

華為芯片都無,做咩電話,躝啦

引用:
原帖由 north 於 2020-6-24 02:06 PM 發表

華為沒有Google Mail Services 可否?
就是這個有小小問題, 因為Google 真係用得比較多..

引用:
原帖由 annabb 於 2020-6-24 02:51 PM 發表

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 三星滅黨功臣 於 2020-6-24 02:52 PM 發表

華為芯片都無,做咩電話,躝啦
謝謝!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 newlive08 於 2020-6-24 03:45 PM 發表

就是這個有小小問題, 因為Google 真係用得比較多..
對,所以就算機幾好,都係小咗人用

引用:
原帖由 north 於 2020-6-24 04:32 PM 發表

對,所以就算機幾好,都係小咗人用
主要係華為周圍打劫偷野,周圍耀武揚威,巴屎閉,所以唔用佢,同google無關!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 newlive08 於 2020-6-24 10:46 AM 發表

路透社:華為等20家中企被美國列受中國軍方控制
https://www.am730.com.hk/news/%E ... %a7%e5%88%b6-224239

熄燈,鎖門,爆大鑊

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]