• 瀏覽: 9,908
  • 回覆: 93
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 SHERRY70264300 於 2020-6-28 04:17 PM 發表

無呀,我用電話好簡單,網上煲劇、睇少少漫畫、淘寶、h x tvmall、whatsapp、wechat、影相...仲有其他約20個app(但小用)咋
其實點解要用埋晒啲大陸app

熄燈,鎖門,爆大鑊

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 Chris.yukman 於 2020-6-28 12:02 AM 發表

請問去邊度換電?要等幾耐?
廣東道apple,我10點幾walk in去換,要五幾蚊,1個鐘有得拎。粒電仲包90日保養。
去apple換電唔貴,仲肯定做到防水添,出面換就唔知。

引用:
原帖由 神經刀~ 於 2020-6-28 04:58 PM 發表

廣東道apple,我10點幾walk in去換,要五幾蚊,1個鐘有得拎。粒電仲包90日保養。
師兄請問係唔係剩係收換電池費用?
一定會洗哂資料?
過保養洗唔洗另收檢查費?

引用:
原帖由 john123john 於 2020-6-28 05:35 PM 發表

師兄請問係唔係剩係收換電池費用?
一定會洗哂資料?
過保養洗唔洗另收檢查費?
只收電池費用,資料唔一定會洗,我就無事,不過佢會叫你備份左先,可能如果過唔到防水測試就換部機俾你。

回覆 引用 TOP

去apple 換電

回覆 引用 TOP

啱啱換完電啦,原來係購電壞咗啊,$549 ,包90日保養

小貓咪
多謝大家意見,部iphone x都覺得用慣了,都無咩問題,就去換電吧

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 SHERRY70264300 於 2020-6-27 06:42 PM 發表

iphone x 電池損耗剩到84%,近排影相成日都唔對焦,仲成日要差電,用返iphone 7好還是換電好呢?換咗電又怕到硬件壞,因為用咗快3年了...

如果換新機...我仲有未壞既iphone 6&7呀,好似好浪費咁...心大心細呀😖

大家比吓意見好嗎?🙇🏻‍♀️ ...
我得返80%🤭

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 神經刀~ 於 2020-6-28 04:58 PM 發表

收到. 謝謝!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 SHERRY70264300 於 2020-6-28 18:18 發表

P.S~原來係紫色圈內有顯示 "服務",即舊既壞咗係要換了,頭先我未換果時係有服務兩個字顯示架...

附件

4FD8C762-5424-4451-A475-3AE65B006485.jpeg(335.66 KB)

2020-6-28 07:25 PM

小貓咪

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 SHERRY70264300 於 2020-6-28 06:18 PM 發表

呢個價有90日保,原厰電池,原厰專業手工,很化算啦,又用得放心。

回覆 引用 TOP

千萬不要係街買,全部都係扮正貨嘅假貨來

回覆 引用 TOP

我電池健康度94%,但感覺很快冇電,半日上下,一定要尿袋,兩年機

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]