• 瀏覽: 719
  • 回覆: 7
  • 追帖: 1
請問本人現身在海外,用CSL plan下個月到期, 轉咩plan養電話號碼最平?

熱賣及精選
我見好多都話 Hello 卡低用, 每次增值HKD$20-就可以延長180 日, 加埋 Sim box 就可以全球打出/打入香港電話同埋收SMS。

引用:
原帖由 hungchiuwai 於 2020-6-30 16:39 發表

我見好多都話 Hello 卡低用, 每次增值HKD$20-就可以延長180 日, 加埋 Sim box 就可以全球打出/打入香港電話同埋收SMS。
Hello 有 佛系卡 之稱, 最近有報告話佢直頭係一張 唔係卡, 祝好運

My name is Pong! James Pong!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tsuenwanbaby 於 2020-6-29 15:28 發表

請問本人現身在海外,用CSL plan下個月到期, 轉咩plan養電話號碼最平?
Hello 有 佛系卡 之稱, 最近有報告話佢直頭係一張 唔係卡, 祝好運

My name is Pong! James Pong!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tsuenwanbaby 於 2020-6-29 03:28 PM 發表

人在海外未返得香港,所以要遙距攪?
建議你用 WhatsApp 揾 sales 轉去 IMC。可以寄去你香港既屋企地址,或補錢寄去外國地址? 但唔好處係IMC 無漫遊,要返香港先用到。

引用:
原帖由 hungchiuwai 於 2020-6-30 04:39 PM 發表

Hello卡係咪要親身搞?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2020-7-1 03:51 AM 發表

人在海外未返得香港,所以要遙距攪?
建議你用 WhatsApp 揾 sales 轉去 IMC。可以寄去你香港既屋企地址,或補錢寄去外國地址? 但唔好處係IMC 無漫遊,要返香港先用到。 ...
要遙距搞呀

回覆 引用 TOP

一定係儲值卡,尤其是各類年卡,本來最好3萬能,但要親身做,lucky 有一代理可以網上同你做,最平幾十蚊一年,寄去香港家人然後由家人寄俾你,上fb 揾x譯電話卡。

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]