• 瀏覽: 8,023
  • 回覆: 54
  • 追帖: 2
本主題由 makfrederick 於 2020-7-17 09:41 PM 移動
引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-7-17 10:03 PM 發表

可能吖嘛

但都可能摺埋呢
講左咁耐華為都仲係度,但係iphone 就沒落初現,走向衰敗之勢,已沒有"可能"

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 倒錢落海... 於 2020-7-5 04:17 PM 發表

我朋友用開 iphone xs max
佢屋企人買咗部P40,佢話掃兩吓mon已經吊晒鬼,兩個字: 垃圾

預計一陣個五毛版主又走出嚟維穩,但以上所講都係事實。
你有冇叫你屋企人係豬西呀?咁能蠢!

引用:
原帖由 kn88 於 2020-7-31 10:11 PM 發表

你有冇叫你屋企人係豬西呀?咁能蠢
你老母喺廟街做雞,生到你咁能蠢!

今時今日,乜都係二手,樓又係二手,車又係二手,手錶又係二手,手機又係二手,手袋又係二手,女朋友又係二手,老婆又係二手.....
ios系統有定期更新但功能不變

引用:
原帖由 倒錢落海... 於 2020-8-16 05:53 PM 發表

原來你老母真係豬閪

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tomip11 於 2020-8-17 06:13 PM 發表

ios系統有定期更新但功能不變
越更新越慢

回覆 引用 TOP

兩種不同生態的手機,其實唔使問,我用左七八年iPhone,最近由iPhone 轉華為,真的有驚艷的感覺

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 倒錢落海... 於 2020-8-16 05:53 PM 發表

入面有個apps 圖文並茂教你,按down volume button and turn off button 都可以cap 圖,唔好俾藉口自己俾人鬧

引用:
原帖由 2016hk 於 2020-9-14 06:45 AM 發表

入面有個apps 圖文並茂教你,按down volume button and turn off button 都可以cap 圖,唔好俾藉口自己俾人鬧
唔係講cap圖呀師兄,係講個mon觸控手感差。

今時今日,乜都係二手,樓又係二手,車又係二手,手錶又係二手,手機又係二手,手袋又係二手,女朋友又係二手,老婆又係二手.....
引用:
原帖由 倒錢落海... 於 2020-9-14 08:03 AM 發表

唔係講cap圖呀師兄,係講個mon觸控手感差。
Mon is you cup of tea. choose samsung

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]