• 瀏覽: 13,925
  • 回覆: 40
  • 追帖: 1

有咩PLAN可以推介下.?

最好就家庭PLAN

熱賣及精選
引用:
原帖由 美少男戰士123 於 2020-7-2 12:31 PM 發表

最好就家庭PLAN
轉啦!

95搭8

回覆 引用 TOP

同屋企人夾埋用家庭plan最抵

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 美少男戰士123 於 2020-7-2 12:31 PM 發表

最好就家庭PLAN
轉得過呀, 轉左好D又快D
你試下搵街SALES 可能會平D

回覆 引用 TOP

csl 5卡 5xx元, 好似有無限4.5G

回覆 引用 TOP

CSL 近排成日Load空氣, 我到期即走🚚

現在要買其他台嘅儲值卡來上網, 都費事用佢, 俾咗錢都照用其它台 😡😫

引用:
原帖由 宋慧喬 於 2020-7-4 12:02 AM 發表

現在要買其他台嘅儲值卡來上網, 都費事用佢, 俾咗錢都照用其它台 😡😫
我而家反而覺得用邊一個台,都會有不同的問題。
就算我csl.滿約都不知道轉好不好轉去CMHK。

反而想CSL轉SMT

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 宋慧喬 於 2020-7-4 12:02 AM 發表

會唔會機/卡有事? 近排我都無試過有Load空氣情況

引用:
原帖由 luvsweetcorn 於 2020-7-4 08:46 PM 發表

你用緊咩台  用什麼電話 在什麼地方 走路定搭緊地鐵呀!

95搭8
引用:
原帖由 4x6 於 2020-7-5 10:30 PM 發表

有沒人在地鐵 屍記大台 露胸器有真憑實據 因本人聽得太多在地鐵全段 佰份之狗十 都是露胸器多 所以本人不搭地鐵  如果有屍記用家每日都要搭地鐵的 煩請他在地鐵露胸器的証據貼上來 謝謝

95搭8

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 luvsweetcorn 於 2020-7-4 08:46 PM 發表

我已經寫咗用了其它台嘅卡, 點會係部手機有事呢?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 4x6 於 2020-7-5 10:30 PM 發表

有咩關係, 我用CSL+三叔, 行路同搭緊地鐵都用到

引用:

我之前都係呢個原因冇用佢哋

回覆 引用 TOP

引用:

過冷河/等約滿除左用儲值卡外仲可以用無合約既台, 我用緊自由鳥

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]