• 瀏覽: 14,916
  • 回覆: 69
  • 追帖: 1
本主題由 vcfirstben 於 2020-11-3 10:06 AM 移動
引用:
原帖由 Johnhucc 於 2020-7-11 04:33 PM 發表

昨日行過旺角小米買左架 Redmi 9 做後備機 $998 真心做後備機平靚正,都幾多人出.
旺角和元朗店的員工,待客態度惡劣!

期待2021.1.15 HK Bill 二讀,恢復英國人身份~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 飛天小獅子79 於 2020-8-3 12:56 AM 發表

小米用過兩部,別的問題沒有,就是材質總覺得不夠精細
最弊係設定安排隱蔽,令人迷糊!

期待2021.1.15 HK Bill 二讀,恢復英國人身份~
引用:
原帖由 pwrmate 於 2020-8-4 01:02 PM 發表

如果常用電子銀行股票等, 一定要用港行貨. 其中要個別在apps停止推薦Recommendation.  廠機比廠機比較也算中上
所以我唔 enable 「米雲」,保護私隱!

回覆 引用 TOP

MIUI 係非常好,尤其係所有App都可以雙開,方便管理唔同account

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 中午奇怪主題 於 2020-7-2 07:30 PM 發表

見部小米10 pro spec幾吸引咁,不過又未用過,唔知如何呢?
同埋佢有冇得用google d service ga?
問啲低B悶題,正一 on L 9 ?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2020-8-5 05:38 PM 發表

最弊係設定安排隱蔽,令人迷糊!
是的  沒有iOS那麼簡潔  但是習慣了也好,這也是安卓通病~

回覆 引用 TOP

小米10pro升上左miui 12有錄影12x跟 魔法分身,魔法分身幾好玩,用咗3部小米咁既價抵玩啦

回覆 引用 TOP

小米要睇性價.
近排旗艦越出越貴. 10T/PRO 除時貴過小米10/PRO

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 蒼穹貓 於 2020-8-4 04:36 PM 發表

幾好啊,米6仲好順手。
me 2

回覆 引用 TOP

我有部用左4年未試過有大問題,但小問題之前唔咪用國際版時好多問題

回覆 引用 TOP

我仲用緊紅米Note3,雖然用到,但反應好慢。唔係Android高階機,相信最多兩三年就要換新機

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-7-3 10:31 AM 發表

大陸電話偷資料
乜I phone 唔會咩?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 舊電聯盟 於 2020-10-30 12:56 AM 發表

我仲用緊紅米Note3,雖然用到,但反應好慢。唔係Android高階機,相信最多兩三年就要換新機
呢部好奈拉 之前ok唔都卡 650神u

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]