• 瀏覽: 2,207
  • 回覆: 19
  • 追帖: 2
話說小弟想出部A71,大鋪3600,早幾日去左ssp宏基見到行貨29xx
我問過店話行貨有問題係可以拎上官方維修
但上網睇間鋪評價好壞參半(不過都唔係近期),想問下各位可唔可以俾啲意見?或者有冇其他可靠細鋪推薦?

感謝

熱賣及精選
想平又想有保証可以去網絡商網店搵下
比大鋪平2,3百蚊
或者問下你用緊果個台出淨機幾錢,通常有優惠

回覆 引用 TOP

你講嗰間買過幾次,無問題,不過細舖嚟講佢算高價嗰批

回覆 引用 TOP

宏基買過幾次行同水都ok,再唔係去旺角華x都信得過

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 北海道奇遇 於 2020-7-2 10:36 PM 發表

話說小弟想出部A71,大鋪3600,早幾日去左ssp宏基見到行貨29xx
我問過店話行貨有問題係可以拎上官方維修
但上網睇間鋪評價好壞參半(不過都唔係近期),想問下各位可唔可以俾啲意見?或者有冇其他可靠細鋪推薦?

感謝 ...
上price睇啦,大部分細舖都賣行貨,最緊要比錢前睇下包裝盒有冇比人界開過

我十日前喺始創 MOBx 買咗 A51
正宗港行,盒面有勤達國際貼紙
盒底有中港聯保貼紙,盒側有封條
價平,喺 price 標個價係真實賣價
張單機印,黏上中港聯保貼紙加蓋印
依足手續

引用:
原帖由 mk38 於 2020-7-3 10:36 AM 發表

我十日前喺始創 MOBx 買咗 A51
正宗港行,盒面有勤達國際貼紙
盒底有中港聯保貼紙,盒側有封條
價平,喺 price 標個價係真實賣價
張單機印,黏上中港聯保貼紙加蓋印
依足手續 ...
師兄A51幾銀入手?

引用:
原帖由 北海道奇遇 於 2020-7-3 11:47 AM 發表

師兄A51幾銀入手?
當日買時 $2280 今日又平咗啲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 北海道奇遇 於 2020-7-3 11:47 AM 發表

師兄A51幾銀入手?
上 price 睇哩間 MOBx 係三星授權經銷商嚟信得過

MOBx a71 同宏x一樣價,使乜去搏

回覆 引用 TOP

deleted  搞錯了 🙊

引用:
原帖由 mk38 於 2020-7-3 12:02 PM 發表

上 price 睇哩間 MOBx 係三星授權經銷商嚟信得過
一陣去睇下,感謝師兄

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mk38 於 2020-7-3 12:38 PM 發表

因為三星好執著,要授權店買先有保養
唔識唔好吹,只要係勤達貼紙既機都係受保

引用:
原帖由 ppkk78 於 2020-7-4 03:45 AM 發表

唔識唔好吹,只要係勤達貼紙既機都係受保
C hing 多謝更正 🤝

回覆 引用 TOP

https://m.discuss.com.hk/index.php?action=thread&tid=19865081&extra=&page=1

想平價入手,都係揾間 授權店 買先放心啊

https://m.price.com.hk/news.php?sec_id=11&id=13636

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]