• 瀏覽: 2,698
  • 回覆: 16
今日用到負錢都無通知,咁垃圾㗎

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
去銀包睇返記錄都無之前用嘅數,重新開機會正常番

引用:
原帖由 top15 於 2020-7-6 06:18 PM 發表

去銀包睇返記錄都無之前用嘅數,重新開機會正常番
你好叻呀

仆街要對自己投資決定負責!!
0700 @ 388.9
1398 @ 4.95
2318 @ 86.75
2388 @ 21.157

回覆 引用 TOP

係有時要boot機先得. 為佐八達通,我兩三日boot,已經習慣咗

引用:
原帖由 Chris.yukman 於 2020-7-7 12:04 AM 發表

係有時要boot機先得. 為佐八達通,我兩三日boot,已經習慣咗
系呀,隔兩三日就會咁,一定要reboot先show返出來

回覆 引用 TOP

用咗個幾月,未出現過以上情況啵...

行不改名,坐不改姓,呂小布!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Chris.yukman 於 2020-7-7 12:04 AM 發表

用咗一個月有多,真是一次也未有發生過,用iphone SE 2020.

我係去八達通APP之後按交易記錄等佢自己修正個正確結餘, 反而試過boot機都係無用

引用:
原帖由 peterwwpoon 於 2020-7-8 11:57 AM 發表

用咗一個月有多,真是一次也未有發生過,用iphone SE 2020.
我Xs  Max

回覆 引用 TOP

我11都試過兩次要重新啓動才出番記錄

回覆 引用 TOP

我有時都係咁🙄

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 股佢唔到 於 2020-7-8 02:22 PM 發表

我係去八達通APP之後按交易記錄等佢自己修正個正確結餘, 反而試過boot機都係無用
但「銀包」入面仍然唔會更新. Boot完就會.

引用:
原帖由 Chris.yukman 於 2020-7-9 08:49 AM 發表

但「銀包」入面仍然唔會更新. Boot完就會.
如果其中一邊識更新就會同步顯示正確結餘

引用:
原帖由 股佢唔到 於 2020-7-9 10:02 AM 發表

如果其中一邊識更新就會同步顯示正確結餘
你就好啦,我部好似未得,下次試吓

回覆 引用 TOP

iPhoneX 一開始用八達通到現在, 都未試過冇通知冇紀錄啵

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]