• 瀏覽: 2,868
  • 回覆: 18
師兄買左部p40比老婆用,youtube就用網頁開,app就裝左個petal,基本上乜嘢都搵到,係語音搵唔到代替品。

熱賣及精選
引用:
原帖由 annabb 於 2020-7-9 09:22 AM 發表

師兄買左部p40比老婆用,youtube就用網頁開,app就裝左個petal,基本上乜嘢都搵到,係語音搵唔到代替品。
petal?新嘢?

用訊飛,google自己本身有

QQ輸入法都有廣東話

回覆 引用 TOP

TB rmb25 有教點樣安裝gms,  我都買左,ok無問題

引用:
原帖由 夏天進擊的隊長 於 2020-7-9 10:56 AM 發表

petal?新嘢?
你裝咪知囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 iamtimothy 於 2020-7-14 05:45 PM 發表

TB rmb25 有教點樣安裝gms,  我都買左,ok無問題
之前都有人裝過,一更新就無左,無謂整,係語音,其他都非常好。

引用:
原帖由 annabb 於 2020-7-15 11:08 AM 發表

之前都有人裝過,一更新就無左,無謂整,係語音,其他都非常好。
我部榮耀v30pro自行安裝了google,上一個月已進行了系統更新,但沒問題,正開心使用中。任何東西,要親身試過才知道,不要亂聽人說。

引用:
原帖由 前往雀躍的妹頭 於 2020-7-17 03:51 AM 發表

我部榮耀v30pro自行安裝了google,上一個月已進行了系統更新,但沒問題,正開心使用中。任何東西,要親身試過才知道,不要亂聽人說。
你都識講榮耀啦 ,我有部小米都冇問題,呢d係國行港行既分別,p40 係美國法令,點同呢?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 singsings 於 2020-7-9 12:04 PM 發表

用訊飛,google自己本身有
但訊飛無倉頡輸入法

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 annabb 於 2020-7-15 11:08 AM 發表

我更新左幾次都無問題

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 annabb 於 2020-7-9 09:22 AM 發表

你有鬼老婆,上次先話你剩返自己一個

回覆 引用 TOP

引用:

原來你老婆係北嬸唔識廣東話,山西婆呀?

回覆 引用 TOP

之前有ching 教過。
https://m.discuss.com.hk/index.p ... a=page=2&page=1
引用:

引用:
原帖由 peterpan001 於 2020-8-1 10:33 PM 發表

之前有ching 教過。
https://m.discuss.com.hk/index.php?action=thread&tid=29019054&extra=page=2&page=1

多謝師兄,遲啲試吓裝。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]