• 瀏覽: 1,843
  • 回覆: 14
冇得一路用插入耳機一路叉電 用藍牙耳機本身耳機要電 手機用電又會多咗 而且若果想將手機轉做飛行模式又要重新接駁過耳機

引用:
原帖由 永遠效忠自由 於 2020-7-9 06:54 PM 發表

冇得一路用插入耳機一路叉電 用藍牙耳機本身耳機要電 手機用電又會多咗 而且若果想將手機轉做飛行模式又要重新接駁過耳機
用airpod 開飛行模式,耳機唔會斷線!
有無線充電,就算封咗個lighting插口都無所謂!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 永遠效忠自由 於 2020-7-9 06:54 PM 發表

無缐叉電器
同airpod 幫到你

仆街要對自己投資決定負責!!
0700 @ 388.9
1398 @ 4.95
2318 @ 86.75
2388 @ 21.157

回覆 引用 TOP

咁換 Sony xperia 1 ii

回覆 引用 TOP

用左 powerbeat pro  or AirPods pro 無得番轉頭

回覆 引用 TOP

點更換索尼xperia1ii

回覆 引用 TOP

點更換索尼xperia1ii

回覆 引用 TOP

整個小米air2se 用已經夠晒普通用家,都係舊半水!

回覆 引用 TOP

出面有啲分插頭,可以一試。

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2020-7-13 12:18 PM 發表

出面有啲分插頭,可以一試。

無法可修飾的一對手...

熄燈,鎖門,爆大鑊

回覆 引用 TOP

近排用 se2 藍牙聽歌,真係抵佢焗你用藍牙,因為個 connection 真係好硬淨,我試過幾部 android 機黎聽歌 (aptx),行過多交通燈嘅路,部部都窒到飛起 ,所以駁藍牙算喇,反正戴口罩用 tws 耳塞又比較方便。

引用:
原帖由 gahqm 於 2020-7-13 10:24 PM 發表

近排用 se2 藍牙聽歌,真係抵佢焗你用藍牙,因為個 connection 真係好硬淨,我試過幾部 android 機黎聽歌 (aptx),行過多交通燈嘅路,部部都窒到飛起 ,所以駁藍牙算喇,反正戴口罩用 tws 耳塞又比較方便。 ...
知唔知點解 apple 可以咁硬淨

因為佢用 AAC 編碼, AAC 編碼率低,傳輸數據少,所以咪少啲機會窒囉。
你用 Android 行 SBC 一樣唔窒架。

不過失真俾 aptXHD 大,都唔好同 sony 獨門 LDAC 同華為 HWA 比

數據量:SBC<AAC<aptX<aptX HD<LDAC

回覆 引用 TOP

唔知幾時可以開發到聲紋辨識系統耳機呢?!
智慧阻隔其他人聲

回覆 引用 TOP

引用:

其實用心良苦!
一路叉一路用機,部機會不斷發熱!
又影響電池壽命!

回覆 引用 TOP

你都係想叫人用索尼啫
知你地出新機啦唔駛走過黎曲線宣傳喎

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]