• 瀏覽: 2,742
  • 回覆: 19
兩年前CSL唔肯同我續6gb用量王 238元淨係加我頭1年20gb要298所以轉咗去s u n 玩咗兩年又唔同我續返呢個plan 118元無限plan無限速而家又轉返嚟csl 所以而家啲台逼人轉台📱

我覺得價錢都係事小,但比左幾多錢係咪有返咁既質素先係最緊要

引用:
原帖由 果個粗野的水管 於 2020-7-10 03:29 PM 發表

我覺得價錢都係事小,但比左幾多錢係咪有返咁既質素先係最緊要
CSL 6gb用量王 我兩年前都用過, 過咗六激後 尚算正常 可以接受 因為我係高用量 通常都用每月100GB以上 所以一定要用無限plan無限速📱

我要求可能冇佢哋咁如果係我兩年前嘅速度都可以勉強接受而家唔知佢乜嘢速度等9月8號轉台先知 📱

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 農場橙色獅子 於 2020-7-10 12:13 PM 發表

11355065 兩年前CSL唔肯同我續6gb用量王 238元淨係加我頭1年20gb要298元所以轉咗去s u n 玩咗兩年又唔同我續返而家呢個plan 118元 無限plan無限速而家又轉返嚟csl 所以而家啲台 逼人轉台📱 ...
我都覺得係。
只不過未預計過我csl.滿約後,會續用csl.定係轉去CMHK。

引用:
原帖由 Cool.com 於 2020-7-10 08:28 PM 發表

我都覺得係。
只不過未預計過我csl.滿約後,會續用csl.定係轉去CMHK。
啲筍plan淨係話啲特選客戶或者新號碼同帶號碼轉台先做到續約客一律免問好似我呢個238加用量皇兩年前佢都唔肯續畀我所以約滿轉台係正確嘅📱

回覆 引用 TOP

係呀,優惠係留比新客,所以到期就轉。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 呢個真空的手背 於 2020-7-10 05:42 PM 發表

唔知ching係好彩定係點, 用量王一直都有唔少講法話FUP好伏, 咁我自己無用過
但眼見好多高用量用家都係會用smt 加錢轉無限plan
當比ching 你參考下
smartone覆蓋穿透力差到爆 可以有室內地方係其他店都有訊號唯獨佢無訊號 而且佢連大陸既連線速度極慢 串流大陸既中畫質視訊都唔掂 高畫質完全唔洗諗 低畫質會一卡一卡 垃圾台一個 完約我轉台

引用:
原帖由 農場橙色獅子 於 2020-7-10 03:54 PM 發表

CSL 6gb用量王 我兩年前都用過, 過咗六激後 尚算正常 可以接受 因為我係高用量 通常都用每月100GB以上 所以一定要用無限plan無限速📱
我都係用緊用量王, 速度我覺得ok呀, 平時上網, facebook, youtube睇片都一樣順暢

引用:
原帖由 gamesstyle 於 2020-7-11 02:15 PM 發表

我都係用緊用量王, 速度我覺得ok呀, 平時上網, facebook, youtube睇片都一樣順暢
我兩年前都用過用量皇速度可接受📱

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tooya1984 於 2020-7-11 04:05 AM 發表

smartone覆蓋穿透力差到爆 可以有室內地方係其他店都有訊號唯獨佢無訊號 而且佢連大陸既連線速度極慢 串流大陸既中畫質視訊都唔掂 高畫質完全唔洗諗 低畫質會一卡一卡 垃圾台一個 完約我轉台 ...
我網上睇戲真係好怕成日卡住同埋過咗一定數量就會鎖速所以寧願畀多少少錢唔會跌落地獄聽到有好多師兄講某台過咗用量會鎖速就算你係用 無限plan無限速都會 照鎖📱

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 luvsweetcorn 於 2020-7-10 11:07 PM 發表

其實d優惠期期都唔同, 甚至係cs同街sales 都見有唔同offer添
街檔反而最貴,黃金出面果個四眼佬D plan 特別貴

回覆 引用 TOP

門市同街檔一樣價錢 啲客會去門市 幫襯所以街檔 就算係一樣 價錢 佢都會送 贈品 或其他📱

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]