• 瀏覽: 3,195
  • 回覆: 28
想買過一部,有google用,下載野方便啲,要大mon,各位大大,有冇咩推介?

P40?6.5寸MON,3台上台出平多600

引用:
原帖由 Terre2501 於 2020-7-13 12:03 PM 發表

P40?6.5寸MON,3台上台出平多600
有得用google?

回覆 引用 TOP

你部手機係國行?

引用:
原帖由 艾寧夏蘭特 於 2020-7-13 04:14 PM 發表

你部手機係國行?
samsung c9
但壞了,要轉
其實我對電話冇咩研究
所以係到問下各位大大
希望有以下功能

有nfc,有指紋認証,大mon

引用:
原帖由 9個中心的豬豬 於 2020-7-13 04:17 PM 發表

samsung c9
但壞了,要轉
其實我對電話冇咩研究
所以係到問下各位大大
希望有以下功能

有nfc,有指紋認証,大mon
預算有幾多?想要性價比手機定旗艦機?

引用:
原帖由 艾寧夏蘭特 於 2020-7-13 04:24 PM 發表

預算有幾多?想要性價比手機定旗艦機?
6000上都ok,咩機都冇,有上面幾種功能就得,重點係要埋有google play,方便小小

引用:
原帖由 9個中心的豬豬 於 2020-7-13 04:25 PM 發表

6000上都ok,咩機都冇,有上面幾種功能就得,重點係要埋有google play,方便小小
3千左右可以選擇國產機,小米10,小米10pro,紅米k30pro,iqoo neo3 ,華為nova 6果d都有nfc的,3千以上可以三星蘋果隨便買,而家好多千元機都有nfc的

apkpure 可以下載google play的

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 艾寧夏蘭特 於 2020-7-13 04:40 PM 發表

3千左右可以選擇國產機,小米10,小米10pro,紅米k30pro,iqoo neo3 ,華為nova 6果d都有nfc的,3千以上可以三星蘋果隨便買,而家好多千元機都有nfc的
收到

回覆 引用 TOP

vivio y15 義零野5000大電大mon有google play 仲幾千萬鏡頭雙卡雙侍....上price 睇

引用:
原帖由 生活動力 於 2020-7-13 08:07 PM 發表

vivio y15 義零野5000大電大mon有google play 仲幾千萬鏡頭雙卡雙侍....上price 睇
收到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 9個中心的豬豬 於 2020-7-13 09:22 AM 發表

想買過一部,有google用,下載野方便啲,要大mon,各位大大,有冇咩推介?
大芒,平嘢買華為 Y9s...有谷歌,千六,一般非常夠用
其實 Vivo都幾好

回覆 引用 TOP

性價比手機可能有奄割,資金充足都係買旗艦機吧

引用:
原帖由 艾寧夏蘭特 於 2020-7-15 03:49 PM 發表

性價比手機可能有奄割,資金充足都係買旗艦機吧
我唔識玩手機,太多款,咁我主要想有google 大mon nfc,有指紋,咁就夠
今日去睇過,有3部可以考慮,s20,pro11,同p40(但40冇google,唔太方便)

主題標籤 #Google #谷歌
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]