• 瀏覽: 2,776
  • 回覆: 26
無咩特別要求,純碎間中玩下2D game,請問有無好推介啊?
大約2500內, THX

紅米 note 9 pro 啦。我用緊,好正。

回覆 引用 TOP

紅米note 9 pro 抵食夾大件

回覆 引用 TOP

頭先爬左文都打算買里部,2000都唔洗
係咪大鋪同旺角果D細鋪價錢都一樣GA?

引用:
原帖由 ngtikka 於 2020-7-15 06:26 PM 發表

無咩特別要求,純碎間中玩下2D game,請問有無好推介啊?
華為 Nova 5T
2019年高階芯,有谷歌

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ngtikka 於 2020-7-15 06:26 PM 發表

部note10like 好d 睇你要咩屏

引用:

魅竹16th 2千蚊 雙喇叭 電池細d

引用:
原帖由 ngtikka 於 2020-7-15 10:19 PM 發表

頭先爬左文都打算買里部,2000都唔洗
係咪大鋪同旺角果D細鋪價錢都一樣GA?
上台平D 其餘價錢一樣 去專門店或兇宅買好D

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 羽潔 於 2020-7-16 01:02 AM 發表

魅竹16th 2千蚊 雙喇叭 電池細d
用家,買時接近$4000,而家竟然差不多半價😭 部機又薄又夠細部又靚,影相有驚喜,超級夜景直頭震驚👍完全冇投訴

引用:
原帖由 Iccul 於 2020-7-16 08:41 PM 發表

用家,買時接近$4000,而家竟然差不多半價😭 部機又薄又夠細部又靚,影相有驚喜,超級夜景直頭震驚👍完全冇投訴
唔知 我只知道唔夠電用 佢唔都大機版 哂氣 半價都唔洗  二千有找

引用:
原帖由 羽潔 於 2020-7-16 08:44 PM 發表

唔知 我只知道唔夠電用 佢唔都大機版 哂氣 半價都唔洗  二千有找
不過而家得官方網站仲有得賣,衛迅唔知仲有冇
最擔心係魅族退出香港市場,如果係將來換機又要轉會,對煤油來說好殘忍🙈

引用:
原帖由 Iccul 於 2020-7-16 08:47 PM 發表

不過而家得官方網站仲有得賣,衛迅唔知仲有冇
最擔心係魅族退出香港市場,如果係將來換機又要轉會,對煤油來說好殘忍🙈
咁多bug 成日做d出來比人玩 有心無力公司

引用:
原帖由 羽潔 於 2020-7-16 08:48 PM 發表

咁多bug 成日做d出來比人玩 有心無力公司
用魅族真係一種情懷,可能只適合顏值控,唔係“魅友”係好難明白的😆

引用:
原帖由 Iccul 於 2020-7-16 08:51 PM 發表

用魅族真係一種情懷,可能只適合顏值控,唔係“魅友”係好難明白的😆
話點就點拉 系佢自己衰

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]