• 瀏覽: 5,425
  • 回覆: 21
引用:
原帖由 夏天進擊的隊長 於 2020-8-1 06:53 PM 發表

係唔準架,巴士公司都冇比條線,時間佢!
狗巴, 我之前係九龍灣車廠做過IT SUPPORT, 佢地PROGRAMMER 廢架.... 成日唔UPDATE APPS,所以咪唔準囉

咁即係就算係佢係用九巴資料,啲九巴時間都係廢架啦
引用:
原帖由 荃灣呂布 於 2020-8-1 09:13 PM 發表

狗巴, 我之前係九龍灣車廠做過IT SUPPORT, 佢地PROGRAMMER 廢架.... 成日唔UPDATE APPS,所以咪唔準囉

引用:
原帖由 netleave 於 2020-8-5 02:28 PM 發表

咁即係就算係佢係用九巴資料,啲九巴時間都係廢架啦
係, 所以九巴APPS, 城巴APPS我全部無裝,反而之前去東京, 佢既APPS JR APPS好準, 個APPS仲係度

唉⋯⋯香港真係落後都係回鄉(東京)吧
引用:
原帖由 荃灣呂布 於 2020-8-5 07:18 PM 發表

係, 所以九巴APPS, 城巴APPS我全部無裝,反而之前去東京, 佢既APPS JR APPS好準, 個APPS仲係度

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 荃灣呂布 於 2020-8-1 09:13 PM 發表

回覆 引用 TOP

引用:

香港大部份啲IT都係噉.
連政府用嘅都係咁失敗。
做健康碼又唔係啲乜重大IT界突破, 全中國連山區鄉下都有啦。俾佢抄都抄唔識抄。
竟然話一二千份報告同時上傳會死機你話搞唔搞笑,我都笑咗幾個月。

回覆 引用 TOP

綜合個半月嘅測試,用 apple watch 睇巴士時間,真係好方便

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]