• 瀏覽: 4,463
  • 回覆: 30
  • 追帖: 2
go music 用唔到之後,搵咗勁耐,終於搵到
一定要同大家分享一下

個APP叫Background Tube
https://apps.apple.com/hk/app/background-tube/id1524154986?l=en

引用:
原帖由 Xingxing123 於 2020-7-21 07:33 AM 發表

go music 用唔到之後,搵咗勁耐,終於搵到
一定要同大家分享一下

個APP叫Background Tube
https://apps.apple.com/hk/app/background-tube/id1524154986?l=en
幾好用

記得開 BG mode 先得

附件

67753277-2D6C-45B2-8B6C-964B72AB47BC.png(836.75 KB)

2020-7-21 05:12 PM

永遠懷念 tkjoe 師兄

回覆 引用 TOP

好快會下架,因為同 youtube music 爭食

down落黎轉mp3/acc唔咪仲方便?

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2020-7-21 05:20 PM 發表

好快會下架,因為同 youtube music 爭食
冇錯,方丈好小氣!
人地叻過我就唔得|會被禁架🤣🤣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 john123john 於 2020-7-21 06:17 PM 發表

嘥位

另外串流可以聽多啲自己未聽過嘅歌

熄燈,鎖門,爆大鑊
咁用嘅數據會唔會好似睇片咁多呢?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-7-22 01:15 AM 發表

嘥位

另外串流可以聽多啲自己未聽過嘅歌
電話有機會會無訊號,電話有幾百GB,放一萬幾千首歌都無問題

引用:
原帖由 orabuln 於 2020-7-22 11:58 AM 發表

電話有機會會無訊號,電話有幾百GB,放一萬幾千首歌都無問題
咁你用咩 apps DL 同 convert mp3?

你 DL 嗰陣咪又係用數據

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2020-7-22 02:14 PM 發表

咁你用咩 apps DL 同 convert mp3?

你 DL 嗰陣咪又係用數據
Youtube to mp3
用電腦經youtube download
Download 嗰陣用電腦

引用:
原帖由 orabuln 於 2020-7-22 02:47 PM 發表

Youtube to mp3
用電腦經youtube download
Download 嗰陣用電腦
吓?又用電腦?
樓主個 apps 嘅目的就係要方便!返屋企用電腦 DL youtube ,又要轉做 mp3?

咁不如直接上網買歌,之後過落部 player度出街聽。

部電話繼續用 3310 咪得囉,台費又平,2G 覆蓋範圍又全面,唔驚會無訊號

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2020-7-22 02:55 PM 發表

吓?又用電腦?
樓主個 apps 嘅目的就係要方便!返屋企用電腦 DL youtube ,又要轉做 mp3?

咁不如直接上網買歌,之後過落部 player度出街聽。

部電話繼續用 3310 咪得囉,台費又平,2G 覆蓋範圍又全面,唔驚會無訊號 ...
我同意樓上

唔同意樓上
嘥位

至於點樣將mp3入落電話,暫時只想到用電腦

引用:
原帖由 orabuln 於 2020-7-22 03:07 PM 發表

我同意樓上

唔同意樓上
嘥位

至於點樣將mp3入落電話,暫時只想到用電腦
其實唔使經 pc。

Youtube music support offline

不過要比錢。

回覆 引用 TOP

要方便嘅聽串流,要高質嘅聽無損音樂,係電腦dI mp3再過番落電話係十幾年前嘅動作,今時今日仲聽mp3?

回覆 引用 TOP

no search result found

專心炒股........

吹水會分心, 會走雞.............
主題標籤 #apple #蘋果
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]