• 瀏覽: 6,328
  • 回覆: 34
Mate 30 pro 

与真正的中国人们一起打造习近平主席的中国梦

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 酒井髮指 於 2020-7-21 07:09 PM 發表

呢部我同事都買左,拎上手幾靚仔,雖然唔係旗艦但用落都好順
同埋佢話而家3仔上台可以加138換,都唔算貴
咁係順啦,nova7粒u係985 係980升級版  ,同990除咗跑分有小小差距,使用上冇分別。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 montejo 於 2020-7-21 05:14 PM 發表

Vivo ……唔齊腳喎
咩叫唔齊腳?

引用:
原帖由 一拳定音 於 2020-7-22 03:52 PM 發表

咩叫唔齊腳?
頻段不齊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 酒井髮指 於 2020-7-21 07:09 PM 發表

呢部我同事都買左,拎上手幾靚仔,雖然唔係旗艦但用落都好順
同埋佢話而家3仔上台可以加138換,都唔算貴
可以上網攪,唔駛去門市,部機送上門比你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lsonbb 於 2020-7-21 06:35 PM 發表

原來5G都有分咁多頻,長知識了
同埋應該都係想買返港行
越多 N幾 N幾越好,香港5G最好要N77, N78, N79,我上月買左部iqoo z1俾仔仔用,有齊N1 N3 N41 N77 N78 N79, 開心使用中,二千幾抵

X1

回覆 引用 TOP

X10

回覆 引用 TOP

nova 7 5G請問邊間連鎖店舖買最優惠價呢?用緊中移動網買手機好似平2舊,吸引力不夠。

回覆 引用 TOP

但 Nova 7 5G, 全港仲未有人成功裝到google.

回覆 引用 TOP

小米focophone f2 得n77, n78 ,其他部分都唔錯,3500 當佢4 g 機用都ok

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 klwc2001 於 2020-7-23 09:45 AM 發表

越多 N幾 N幾越好,香港5G最好要N77, N78, N79,我上月買左部iqoo z1俾仔仔用,有齊N1 N3 N41 N77 N78 N79, 開心使用中,二千幾抵用
呢部冇N79

引用:
原帖由 藍色手機 於 2020-7-25 05:46 PM 發表

呢部冇N79
有呀

引用:
原帖由 klwc2001 於 2020-7-25 06:05 PM 發表

有呀
sorry 我睇錯.以為係z1x.

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]