• 瀏覽: 6,318
  • 回覆: 34
除左P40,有冇邊部5G機平平地可以玩下?

熱賣及精選
最近好似出左部nova 7 5G,可以睇下

部機粒U好似都算勁喎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lsonbb 於 2020-7-21 12:45 PM 發表

除左P40,有冇邊部5G機平平地可以玩下?
早星期行過衞X,發現有部 5G 機5仟幾減到3仟幾,簽星展及商場簽賬每部再減200兼送商場$400 coupon ,唔洗講跟老婆即入每人一部,都係國產機不過唔係華為😅

榮耀30 x10

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

最好要齊 N1,78,79. 重有要雙卡時,可以五豬,四豬都用到。有些機用五豬時用唔到四豬,有些又用雙卡時用唔到  五豬。

引用:
原帖由 小窮鬼 於 2020-7-21 02:53 PM 發表

早星期行過衞X,發現有部 5G 機5仟幾減到3仟幾,簽星展及商場簽賬每部再減200兼送商場$400 coupon ,唔洗講跟老婆即入每人一部,都係國產機不過唔係華為😅 ...
N E X乜型號?

引用:
原帖由 藍色手機 於 2020-7-21 04:23 PM 發表

最好要齊 N1,78,79. 重有要雙卡時,可以五豬,四豬都用到。有些機用五豬時用唔到四豬,有些又用雙卡時用唔到  五豬。
內地好似要 N77

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 一拳定音 於 2020-7-21 05:04 PM 發表

N E X乜型號?
Vivo ……唔齊腳喎

引用:
原帖由 一拳定音 於 2020-7-21 05:04 PM 發表

N E X乜型號?
Nex 3 5G 8+256

回覆 引用 TOP

原來5G都有分咁多頻,長知識了
同埋應該都係想買返港行

引用:
原帖由 redbar 於 2020-7-21 01:06 PM 發表

最近好似出左部nova 7 5G,可以睇下
呢部我同事都買左,拎上手幾靚仔,雖然唔係旗艦但用落都好順
同埋佢話而家3仔上台可以加138換,都唔算貴

引用:
原帖由 酒井髮指 於 2020-7-21 07:09 PM 發表

呢部我同事都買左,拎上手幾靚仔,雖然唔係旗艦但用落都好順
同埋佢話而家3仔上台可以加138換,都唔算貴
呢部機性價比係幾高

回覆 引用 TOP

最衰香港唔出pro版

回覆 引用 TOP

主題標籤 #huawei #華為
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]