• 瀏覽: 2,819
  • 回覆: 23
小弟平日極小搭鐵,巴士居多,呢家用3台大欖必斷,打機無晒癮
主要新界西、新界東、九龍東活動同埋要大欖要收到4G
邊個台收得好D
暫時用緊4G手機,每月用40-50GB左右

熱賣及精選
大欖係死位 收唔到正常

引用:
原帖由 wallylokk 於 2020-7-27 03:41 AM 發表

大欖係死位 收唔到正常
又唔係,大欖smartone係收到的

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 karass 於 2020-7-27 02:49 AM 發表

小弟平日極小搭鐵,巴士居多,呢家用3台大欖必斷,打機無晒癮
主要新界西、新界東、九龍東活動同埋要大欖要收到4G
邊個台收得好D
暫時用緊4G手機,每月用40-50GB左右 ...
不如各出一張儲值咭試咗先,各台都有死位,最重要係以上經常出入地方收得好

回覆 引用 TOP

好簡單, 買張自由鳥試用就試到

回覆 引用 TOP

搵cmhk 黎比
唔洗問啦下話

引用:
原帖由 果個粗野的水管 於 2020-7-27 04:14 PM 發表

搵cmhk 黎比
唔洗問啦下話
cmhk 「fans」dislike x3 , 搵其他台比都可能有得比較 , cmhk真係唔洗諗

回覆 引用 TOP

溫馨提示, 所有台都會有佢地既FANS...如果好唔好用, 建議買張數據SIM 卡....試左滿意先轉合約..

因為合約一簽通常都24個月, 如果簽左覺得慢....又解唔度約.

無限流量圖片上載http://dedpic.com
引用:
原帖由 plesk002 於 2020-7-27 06:27 PM 發表

溫馨提示, 所有台都會有佢地既FANS...如果好唔好用, 建議買張數據SIM 卡....試左滿意先轉合約..

因為合約一簽通常都24個月, 如果簽左覺得慢....又解唔度約. ...
岩!之前就係咁,拎自由鳥黎試下網絡先再用smt,自己實測覺得ok先簽
聽呢度d 人讚cmhk、3台簽左就死得了

一提數XX就引黎成班數XX 小粉紅
又係數XX出名既踩一台讚一台

回覆 引用 TOP

買張儲值卡試清楚先
免得轉完後悔莫及

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香港幼稚羊羊 於 2020-7-27 07:13 PM 發表

岩!之前就係咁,拎自由鳥黎試下網絡先再用smt,自己實測覺得ok先簽
我都係咁話
唔好咁快簽約住 試清楚先

回覆 引用 TOP

數碼通啦,兩個台差咁遠

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香港幼稚羊羊 於 2020-7-27 07:13 PM 發表

3我都有公司卡用緊,又唔覺有事

回覆 引用 TOP

自己買卡試清楚最實際

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]