• 瀏覽: 3,706
  • 回覆: 35
網上見到"施"仔4G Plan做緊$118, 首5G上限21Mbps,之後最高128kbps, 免$18行政費,仲有4200 積分俾人換產品,抵唔抵?

引用:
原帖由 核心Cute婆仔 於 2020-7-28 10:30 AM 發表

網上見到"施"仔4G Plan做緊$118, 首5G上限21Mbps,之後最高128kbps, 免$18行政費,仲有4200 積分俾人換產品,抵唔抵?
都抵! 好似呢個優惠剩係網上有

回覆 引用 TOP

唔抵

回覆 引用 TOP

個價ok 呀, 4200分好似幾多野換到

回覆 引用 TOP

$118蚊或以下,年卡都有20GB以上啦,3嘅年卡仲行42M添

128K
咪搞了,除非你每月用嘅流量好低

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 核心Cute婆仔 於 28/7/2020 10:30 發表

唔知, 我淨係知5GB後得128就

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tony.hk 於 2020-7-29 09:55 PM 發表

$118蚊或以下,年卡都有20GB以上啦,3嘅年卡仲行42M添
42M 係唔係快過21M?

引用:
原帖由 HAPYGORAA 於 2020-7-30 10:12 PM 發表

係呀!我本身唔玩測速的,雙卡機…………
我張abc年卡行21M,clubsim行42M,行42M的確係順好多,唔需要等佢load(同樣都用係cxl網)

引用:
原帖由 HAPYGORAA 於 2020-7-30 10:12 PM 發表

這只是最高理論速度,實際表現受當刻客觀環境所限制。

【警告】本文章內容可能令人反感,未滿 18 歲的人士不可觀看。請勿將本文章向該等人士出示。

回覆 引用 TOP

中移動仲平啦

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]