• 瀏覽: 1,958
  • 回覆: 26
用緊iphone 11 max pro唔知係ios問題定Smartone問題
有無人都有咁既情況???

一定係台問題

回覆 引用 TOP

從來未快過

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 罐頭。魚 於 2020-7-28 01:18 PM 發表

用緊iphone 11 max pro唔知係ios問題定Smartone問題
有無人都有咁既情況???
Does your phone plan have a data limit??

慢到嘔,
今個月既50G data只用左18G,
屋企同公司都收得好差,
完全唔知想點

係咪電話問題?呢排手機好慢,屋企幾個人用iphone 都覺load野好慢(全部用4.5G全速)

AppLe 出新機前 又搞慢系統?

回覆 引用 TOP

咁大膽話人慢,而家好多人話華為設備唔用只係用愛立信系統,人地話西方野係最好既

use 1010 la

熄燈,鎖門,爆大鑊
引用:
原帖由 chanrichard 於 2020-7-30 01:58 PM 發表

Does your phone plan have a data limit??
無,我加左$168無限速上網

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 phqm 於 2020-7-30 09:28 PM 發表

慢到嘔,
屋企同公司都收得好差,
完全唔知想點
我正正就好似師兄你咁,但琴日又無事
都唔知搞咩鬼野

回覆 引用 TOP

轉台過SMT幾個月都未快過,我諗完咗約都會走

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-7-31 02:43 PM 發表

use 1010 la

當然啦, 要快就一定係1010

回覆 引用 TOP

青衣同啟德收得好差 4.5全速

引用:
原帖由 流天 於 2020-7-31 09:23 PM 發表

青衣同啟德收得好差 4.5全速
引用:
原帖由 black4life 於 2020-7-31 05:01 PM 發表

用緊smartone
不嬲都慢
想轉台
引用:
原帖由 phqm 於 2020-7-30 09:28 PM 發表

慢到嘔,
屋企同公司都收得好差,
完全唔知想點
引用:
原帖由 yifeifei2 於 2020-7-30 01:37 PM 發表

從來未快過
你地大獲啦, 竟然夠膽話呢間差

佢地有專人睇住各大討論區講左D咩,
你地平時用佢既資料可能都已經去左某D地方...

大家知辛紅雞呢年咩底, 佢地就算有問題都可以咬定你地係亂講, 危害佢地安全... 跟手....小心
https://mobile.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29259248

主題標籤 #iphone
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]