• 瀏覽: 6,782
  • 回覆: 57
如果你出5G機,佢地有plan係5G plan另加98蚊/月就出到機

引用:
原帖由 meimeibabi 於 2020-8-1 02:42 AM 發表

如果你出5G機,佢地有plan係5G plan另加98蚊/月就出到機
https://web.three.com.hk/handsets/realme/x50/5g-index1.html?banner=20200724_realme_tc_homepage_banner

係咪呢個?

引用:
原帖由 littlewinnie85 於 2020-8-1 03:44 AM 發表

https://web.three.com.hk/handsets/realme/x50/5g-index1.html?banner=20200724_realme_tc_homepage_banner

係咪呢個?
$388月費!簽幾耐?100GB夠點用?

期待2021.1.15 HK Bill 二讀,恢復英國人身份~
引用:
原帖由 littlewinnie85 於 2020-8-1 03:44 AM 發表

係咪呢個?
重有幾部都係加98蚊/月,華為同小米機,可以去官網搵到資料

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2020-8-1 04:52 AM 發表

$388月費!簽幾耐?100GB夠點用?
簽24個月,100GB夠唔夠用真係好睇個人

引用:
原帖由 meimeibabi 於 2020-8-1 01:55 PM 發表

簽24個月,100GB夠唔夠用真係好睇個人
問題係5G跑得禁快,消耗GB自然大增,唔知比起用4G,多出幾多%?

期待2021.1.15 HK Bill 二讀,恢復英國人身份~
引用:
原帖由 Fanny`_ 於 2020-8-2 05:51 PM 發表

所以你見5G PLAN既數據量唔同
4G PLAN 通常見GB-1X GB
5G PLAN就去到100-300GB
其實睇個人既習慣
你都答唔到我既疑問; 數字比較,洗乜你講!

回覆 引用 TOP

5g普通用家根本唔洗急,快得果少少同用4g分別不大,比多d錢電訊商只會當你水魚咁湯

唔急,等下先

娛樂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 meimeibabi 於 2020-8-1 02:42 AM 發表

我都考慮緊
始終$98又真係好抵

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lankusa 於 2020-8-2 06:14 PM 發表

5g普通用家根本唔洗急,快得果少少同用4g分別不大,比多d錢電訊商只會當你水魚咁湯
都唔係既,話下半年有改善,宜家好多地方都收到

回覆 引用 TOP

未普及

回覆 引用 TOP

上住先都冇壞

回覆 引用 TOP

樓主如果唔係用緊5g手機又冇打算換新機既,續番4.5g plan會岩你多d

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]