• 瀏覽: 9,409
  • 回覆: 106
  • 追帖: 3
原本想入P30pro,見個價咁硬,索性入M30pro,仲有禮物送,除笨有精

[五] 嚴禁使用過大或不雅成份的簽名或頭像圖片
內容必須合乎上述四項規則之標準,頭像圖片圖檔 File Size 不可大於 250KB , 而簽名圖片圖檔 File Size 的總和不可大於 512KB ,圖片加文字同樣以此標準計算,
違者會交由管理員或超級版主刪除個人簽名檔,警告無效或張貼不雅成份的圖片或文字,會即時禁訪不作通知。
熱賣及精選
5G?

引用:
原帖由 leedsu 於 2020-7-29 10:28 PM 發表

5G?
4G

內容必須合乎上述四項規則之標準,頭像圖片圖檔 File Size 不可大於 250KB , 而簽名圖片圖檔 File Size 的總和不可大於 512KB ,圖片加文字同樣以此標準計算,
違者會交由管理員或超級版主刪除個人簽名檔,警告無效或張貼不雅成份的圖片或文字,會即時禁訪不作通知。
請問幾錢呀

引用:
原帖由 tim88 於 2020-7-29 10:33 PM 發表

請問幾錢呀
$4888

之前用緊iPhone,依家啱啱轉咗mate 30 pro一星期,用開啲app基本上都可以過到嚟呢邊用(八達通app及支付寶HK等),但係玩開隻line 高達大亂鬥就玩唔到喇...

引用:
原帖由 神仁GTA 於 2020-7-29 10:44 PM 發表

之前用緊iPhone,依家啱啱轉咗mate 30 pro一星期,用開啲app基本上都可以過到嚟呢邊用(八達通app及支付寶HK等),但係玩開隻line 高達大亂鬥就玩唔到喇...
自己裝返gms啦,好易攪架咋..

引用:
原帖由 williamau3792 於 2020-7-29 10:56 PM 發表

自己裝返gms啦,好易攪架咋..
睇極啲youtube都係唔係好識搞,而且啲片動作又快跟唔切放棄咗,用番部iPhone玩'高達大亂鬥'算...等HMS嗰邊上咗架先轉埋過嚟。

引用:
原帖由 邪惡4466 於 2020-7-29 10:16 PM 發表

原本想入P30pro,見個價咁硬,索性入M30pro,仲有禮物送,除笨有精11436358
where do you buy it? any free services to install gms?

引用:
原帖由 邪惡4466 於 2020-7-29 10:34 PM 發表

$4888
抵,個瀑布mon幾靚。

我認知的佛法 link

耳: Atrix/su ax7/su ax01 + E4c/GMP 8.35D
音: CS-725+MA BX2
手: BALL CM1011c
機: MBP/iPad4

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 神仁GTA 於 2020-7-29 11:02 PM 發表

睇極啲youtube都係唔係好識搞,而且啲片動作又快跟唔切放棄咗,用番部iPhone玩'高達大亂鬥'算...等HMS嗰邊上咗架先轉埋過嚟。
可去比人幫你裝架

華為機好用過iPhone

引用:
原帖由 爪王凌雨 於 2020-7-29 11:49 PM 發表

華為機好用過iPhone
係,至少唔會LAG 慢同變磚

引用:
原帖由 夏天進擊的隊長 於 2020-7-30 12:16 AM 發表

係,至少唔會LAG 慢同變磚
Iphone 已經冇市場,又貴又冇變化,靠死忠果粉撐住

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 邪惡4466 於 2020-7-29 10:34 PM 發表

$4888
邊到買?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]