• 瀏覽: 5,275
  • 回覆: 28
  • 追帖: 2
華為手環B6驚喜登場,既係手環,又係藍牙耳機,充電十分鐘,通話四個鐘,而且可以隨時隨地測量血氧飽和度,還有其他好多功能都好唔錯,但是價錢都唔平,最平都要999,大家可以接受哩個價格嗎

回覆 引用 TOP

加油💪華為快啲打殘蘋果

回覆 引用 TOP

呢個設計真係正, 係唔知通話質素如何

淘寶一早有喇

回覆 引用 TOP

如果通話質素ok就perfect 世界上仲未有一款藍牙耳機超越到p記5200(四mic) 今次有雙mic 渣車可以有其他選擇

其實呢類型手環, 可唔可以量度血壓, 可以就好方便買俾雙親使用。

個樣都唔掂,我都係用番p記算數

引用:
原帖由 ONZ... 於 2020-7-31 08:35 AM 發表

如果通話質素ok就perfect 世界上仲未有一款藍牙耳機超越到p記5200(四mic) 今次有雙mic 渣車可以有其他選擇
師兄,你試試Motorola Wisper未? 如果未你要試試,可能改變你既觀點!我用左6年,冇比人投訴過我部耳機吾清楚,我6年前係ebay 一次過買左4隻用到依家一隻都未壞過

我有一個希望, 就係人人可以吾犯法地打劫馬會!
引用:
原帖由 Kwongsir 於 2020-7-31 05:01 PM 發表

師兄,你試試Motorola Wisper未? 如果未你要試試,可能改變你既觀點!我用左6年,冇比人投訴過我部耳機吾清楚,我6年前係ebay 一次過買左4隻用到依家一隻都未壞過 ...
whisper未用過呢 嗰個年代用legend 近7,8年商務藍牙根本無咩選擇 呢家用緊第二隻5200有充電盒無左充電煩惱 使用經驗好過第一隻時

要收得清應該真係得mo記可以抗衡一下 等佢換代先再諗 XD

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 holy5253 於 2020-7-31 04:33 PM 發表

個樣都唔掂,我都係用番p記算數
一路好走

引用:
原帖由 Kwongsir 於 2020-7-31 05:01 PM 發表

師兄,你試試Motorola Wisper未? 如果未你要試試,可能改變你既觀點!我用左6年,冇比人投訴過我部耳機吾清楚,我6年前係ebay 一次過買左4隻用到依家一隻都未壞過 ...
用過,聽聲偏細,其他冇投訴。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 爪王凌雨 於 2020-7-30 09:24 PM 發表

好用
還可以啦,希望華為崛起

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Wayward 於 2020-7-31 01:06 AM 發表

呢個設計真係正, 係唔知通話質素如何
哩個唔知,要買後試試

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Lori213 於 2020-7-31 08:45 AM 發表

其實呢類型手環, 可唔可以量度血壓, 可以就好方便買俾雙親使用。
血壓唔得呀,心率就得血壓都是要專業儀器

回覆 引用 TOP

主題標籤 #huawei #華為
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]