• 瀏覽: 11,011
  • 回覆: 56
  • 追帖: 3
啱啱先留意到原來7月24號買嘅先送buds+, 我啱啱收到藍牙耳機原來係一代, 早買左一個星期, 我屋企已有一個一代,有冇人知道邊度會收耳機全新未開啱啱收到

熱賣及精選
一代轉二代要補幾多錢左右

愛你的傻瓜!!!
引用:
原帖由 manixluk 於 2020-7-31 01:12 PM 發表

一代轉二代要補幾多錢左右
音質差不多,不用轉

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-7-31 01:41 PM 發表

音質差不多,不用轉
差好遠呀

引用:
原帖由 借叔ㄧ簫 於 2020-7-31 13:45 發表

差好遠呀
咪就係, 買嗰時冇留意個詳情

愛你的傻瓜!!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 manixluk 於 2020-7-31 01:09 PM 發表

啱啱先留意到原來7月24號買嘅先送buds+, 我啱啱收到藍牙耳機原來係一代, 早買左一個星期, 我屋企已有一個一代,有冇人知道邊度會收耳機全新未開啱啱收到 ...
我7月中買,收晒3星email,但都仲未收到耳機同埋8達通錢呀

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-7-31 01:41 PM 發表

音質差不多,不用轉
通知質素完全兩回事 唔使轉?你有無用緊?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ww905 於 2020-7-31 02:38 PM 發表

我7月中買,收晒3星email,但都仲未收到耳機同埋8達通錢呀
好正常呀 我一沖號登記 耳機都係岩岩先收到

引用:
原帖由 manixluk 於 2020-7-31 01:09 PM 發表

啱啱先留意到原來7月24號買嘅先送buds+, 我啱啱收到藍牙耳機原來係一代, 早買左一個星期, 我屋企已有一個一代,有冇人知道邊度會收耳機全新未開啱啱收到 ...
Dcfever, around $380-$400 for brand new Galaxy Buds.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ppkk78 於 2020-7-31 03:11 PM 發表

好正常呀 我一沖號登記 耳機都係岩岩先收到
咁8達通錢收到未?

唔知仲有冇 600收機回贈,7月24前送buds 回贈600,如果送bud+都有600真係好抵

引用:

fbook好多群組,出售會有人問

回覆 引用 TOP

三星不嬲係咁,之前早買送500 8達通,遲幾個月就送600

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mingevo1030 於 2020-7-31 07:26 PM 發表

唔知仲有冇 600收機回贈,7月24前送buds 回贈600,如果送bud+都有600真係好抵
幾時送過600呀?一直都500,今日我都收到回贈

回覆 引用 TOP

放400先有人肯收, 買buds+要補超過五舊水.....好肉痛.... 就係因為買早一星期😭

愛你的傻瓜!!!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]