• 瀏覽: 11,013
  • 回覆: 56
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 fxxkingu 於 2020-8-2 10:26 PM 發表

我7月7號收確認,31號都收到。你有無按入八達通apps係管理八達通卡度睇
Thx 師兄, 我已查過八達通 apps 都未見有, 連個 apps 一個訊息接收都冇 ?😩

附件

20200802_224004.jpg(70.59 KB)

2020-8-2 10:42 PM

熱賣及精選
咁可能要等等。

回覆 引用 TOP

都係送既姐

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 derrickt 於 2020-8-2 10:42 PM 發表

Thx 師兄, 我已查過八達通 apps 都未見有, 連個 apps 一個訊息接收都冇 ?😩
今天收到電郵
過知取 500 ( 上星期買 )

我同你情況一樣
登記時,是停用的 samsung pay number

samsung pay
登記時,是停用的 number
不知道,會否沒有了

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cheungtiga 於 2020-8-3 04:30 PM 發表

今天收到電郵
過知取 500 ( 上星期買 )

我同你情況一樣
登記時,是停用的 samsung pay number

謝謝師兄通知, 但我到今天都仍然未收到八達通獎賞, 已經等咗一個月有多, email 話要係 31/8 前領取獎賞, 如果等多兩三日都冇聲氣, 我就打去三星客服問吓, 可能佢地 miss 咗 send 回贈 ?😫

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 derrickt 於 2020-8-2 10:42 PM 發表

你的電郵 ,登記的 samsung pay  
number ( 停用 )

唔知,會否。。。自動過 現用之 samsung pay

引用:
原帖由 cheungtiga 於 2020-8-4 04:54 AM 發表

你的電郵 ,登記的 samsung pay  
number ( 停用 )

唔知,會否。。。自動過 現用之 samsung pay
謝,我剛才打去三星客服, 服務小姐話大概分兩批客戶入獎賞, 同樣叫我 check 八達通 apps 都冇接收訊息 ?我應該屬於 31/7 前個批客戶已發出獎賞 $500 samsung pay, 我估計係八達通公司做漏咗我嘅回贈, 客戶只是話會再跟進叫佢地部門盡快處理 !😲

回覆 引用 TOP

450讓比我

引用:
原帖由 stacey.lai 於 2020-8-4 11:58 PM 發表

450讓比我
攪笑 八達通可以當現金用 做乜要蝕50比你

回覆 引用 TOP

預訂一樣是BUDS+ 早期都係BUDS+ 係最後先轉左BUDS

回覆 引用 TOP

s20最近跌左價,見3台上台s20+機價平左,6198有贈品

回覆 引用 TOP

不嬲都係遲買著數

娛樂

回覆 引用 TOP

遲買平幾舊

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]