• 瀏覽: 1,623
  • 回覆: 20

回覆 引用 TOP

加98個月有新機係平,但5G暫時冇話有邊個台全港覆蓋到,自己留意番

引用:
原帖由 小嬌子 於 2020-8-2 07:26 PM 發表

加98個月有新機係平,但5G暫時冇話有邊個台全港覆蓋到,自己留意番
今年年底應該會有改善,但呢排5G機係多左唔少選擇

引用:
原帖由 小嬌子 於 2020-8-2 07:26 PM 發表

我見好多人話有D位都開始收到

引用:
原帖由 meimeibabi 於 2020-8-2 07:49 PM 發表

今年年底應該會有改善,但呢排5G機係多左唔少選擇
所以我想趁佢未加價個陣JOIN定

回覆 引用 TOP

最近見到幾個台都有優惠, 例如xxl做緊$0機價出Galaxy 5G 機, 你可以上佢哋online webpage 睇下比較下邊間最抵

引用:
原帖由 Leenatile 於 2020-8-3 02:51 AM 發表

我見好多人話有D位都開始收到
暫時未見話邊個台全港都覆蓋到,但到年底大部份地區應該都cover到

回覆 引用 TOP

抵wo

回覆 引用 TOP

引用:

5G PLAN 加$98就出到新5G機?
好似見過最平係佢

引用:
原帖由 門外忽然大樹 於 2020-8-3 11:39 AM 發表

最近見到幾個台都有優惠, 例如xxl做緊$0機價出Galaxy 5G 機, 你可以上佢哋online webpage 睇下比較下邊間最抵
S20系列都有0機價?

回覆 引用 TOP

realme呢部性價比好似幾高

回覆 引用 TOP

引用:

咁98蚊又唔係貴既,話晒都係部5G機

Snapdragon 765G, 4鏡,全屏,大電
賣呢個價錢真係幾吸引

引用:
原帖由 eBAY0617 於 2020-8-3 05:10 PM 發表

5G PLAN 加$98就出到新5G機?
好似見過最平係佢
個plan又真係幾平,可以考慮下

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bar109 於 2020-8-3 08:57 PM 發表

Snapdragon 765G, 4鏡,全屏,大電
賣呢個價錢真係幾吸引
個SPEC 係唔錯, 又唔一定下下要追頂級最貴先得既

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]