• 瀏覽: 1,046
  • 回覆: 9
如題, ASUS Zenfone 5z用咗接近兩年, 舊電開始唔得, 但CPU係S845, 諗過轉realme X5, 或samsung A71, 都好似降級, 轉samsung S20+又太貴, 唔知有咩推介呢?

熱賣及精選
引用:
原帖由 aikidoka 於 2020-8-4 05:55 PM 發表

如題, ASUS Zenfone 5z用咗接近兩年, 舊電開始唔得, 但CPU係S845, 諗過轉realme X5, 或samsung A71, 都好似降級, 轉samsung S20+又太貴, 唔知有咩推介呢?
早前轉咗P30,影相堅得,可惜已斷貨了,小米或可考慮,但save相比較慢

引用:
原帖由 aikidoka 於 2020-8-4 05:55 PM 發表

Sure小米

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 月球多 於 2020-8-6 09:54 AM 發表

早前轉咗P30,影相堅得,可惜已斷貨了,小米或可考慮,但save相比較慢
轉nova 7會唔會慢過而家用緊嘅s845呢?

引用:
原帖由 aikidoka 於 2020-8-7 09:03 PM 發表

轉nova 7會唔會慢過而家用緊嘅s845呢?
我相信差距不大,但冇咗Google ,要適應

引用:
原帖由 月球多 於 2020-8-8 08:51 AM 發表

我相信差距不大,但冇咗Google ,要適應
thx, ching

回覆 引用 TOP

nova 7冇google, 咁如果我將部舊機ASUS zenfone 5Z啲料過落去, 得唔得呢? 用咩程式呢?

引用:
原帖由 aikidoka 於 2020-8-10 07:27 PM 發表

nova 7冇google, 咁如果我將部舊機ASUS zenfone 5Z啲料過落去, 得唔得呢? 用咩程式呢?
Google play 會過唔到!

引用:
原帖由 夏天進擊的隊長 於 2020-8-10 08:05 PM 發表

Google play 會過唔到!
thanks Ching, 咁咪要逐個程式裝過

引用:
原帖由 aikidoka 於 2020-8-10 10:49 PM 發表

thanks Ching, 咁咪要逐個程式裝過
你下用茄子快傳!

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]