• 瀏覽: 5,476
  • 回覆: 29
  • 追帖: 1
note20發佈左就覺得上年秒出左note10+係正確既,早買早享受
應該不會出note20
note10仲好順

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
note20 有點失望
除左865+處理器驚喜
其他note10+都有
本人持有 note8 9 10+ 三部電話

引用:
原帖由 sc21021991 於 2020-8-6 08:37 AM 發表

note20 有點失望
除左865+處理器驚喜
其他note10+都有
自己用緊note10+,如果而家再買note9會否反智,真係反而想等note9二手價再低少少入手返部做後備機

note1p plus係256起跳,仲可插sd card,其實無必要換。note20得128仲要無卡插。同埋note10 plus我覺得好好用

回覆 引用 TOP

N20 無咩特別, N20U 又貴到死, 好唔好買返N10+呢?

引用:
原帖由 高大浪漫的作業 於 2020-8-6 08:48 AM 發表

自己用緊note10+,如果而家再買note9會否反智,真係反而想等note9二手價再低少少入手返部做後備機
Note 9 咪鬼買,咁多綠屏災情仲唔識驚?

引用:
原帖由 IwinU 於 2020-8-6 11:00 AM 發表

N20 無咩特別, N20U 又貴到死, 好唔好買返N10+呢?
唔用5g note10 plus真係唔差

回覆 引用 TOP

我會等note30囉!如果我唔出note20U嘅話!

南無阿彌陀佛

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sc21021991 於 2020-8-6 08:37 AM 發表

note20 有點失望
除左865+處理器驚喜
其他note10+都有
我都係呀,note8俾左爸爸用,我用緊note9+note10+
都諗緊買唔買note20+

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 床下進擊的香蕉 於 2020-8-6 11:29 AM 發表

Note 9 咪鬼買,咁多綠屏災情仲唔識驚?
好可惜 始終都舊 …但佢有既野近年代同品牌高階機都無…………

回覆 引用 TOP

之前d資料都覺得Note20 & 20U唔吸引,所以上兩個禮拜趁未過保養去左三星話舊電弱左而家幫換左新電同底板又可以用多一年

我都係用緊note10+ 都諗緊換唔換Note 20好..
因為中銀app用唔到指膜登入..好唔方便
但Note20又無咩吸引力..同埋又無左256..搵笨
128又唔夠用...512又用唔著...仲要咁貴..

引用:
原帖由 kaiyip1986 於 2020-8-7 01:54 AM 發表

我都係用緊note10+ 都諗緊換唔換Note 20好..
因為中銀app用唔到指膜登入..好唔方便
但Note20又無咩吸引力..同埋又無左256..搵笨
128又唔夠用...512又用唔著...仲要咁貴.. ...
渣打用到指模中銀用唔到唔知咩玩法,,,

引用:
原帖由 高大浪漫的作業 於 2020-8-6 08:48 AM 發表

小心Note9會爆炸喎!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 高大浪漫的作業 於 2020-8-7 07:49 AM 發表

渣打用到指模中銀用唔到唔知咩玩法,,,
真係咁重要咩?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]