• 瀏覽: 2,060
  • 回覆: 16
台灣都update 咗幾次了,A71都有update

熱賣及精選
引用:
原帖由 yftam2006 於 2020-8-7 04:19 PM 發表

我都等緊

回覆 引用 TOP

我都等緊, 等佢有得 update One UI 2.1 可以用到 Good Lock 嘅 NavStar !😥

引用:
原帖由 yftam2006 於 2020-8-7 04:19 PM 發表

咁奇怪? 我部s10 由買到e 家個個月都有update

回覆 引用 TOP

三星係愈少人買既更新愈少A80是好例子
外國更了N次香港都唔會有

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 derrickt 於 2020-8-9 10:01 AM 發表

我都等緊, 等佢有得 update One UI 2.1 可以用到 Good Lock 嘅 NavStar !😥
有更新了,成1.4G,不過好慢好慢,好似停咗。

多謝通知,剛update,指紋解鎖快了,但個keyboard 轉了,好似冇以前咁好用

引用:
原帖由 tltong 於 2020-8-10 09:10 PM 發表

今朝早睇都未有更新, 謝謝師兄通知 !

回覆 引用 TOP

我想問 Note 10 Lite 相機有冇得調較相片解析度,
如: 3264x2448 / 3264x1836 / 2048x1536 ?

同埋版面可唔可以顯示電池用量百份比 - 如: 85% ?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yftam2006 於 2020-8-10 10:08 PM 發表

多謝通知,剛update,指紋解鎖快了,但個keyboard 轉了,好似冇以前咁好用
我用 Gboard , 覺得好用過三星 keyboard, 所以冇影響 !😅

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tltong 於 2020-8-10 09:10 PM 發表

真的有好多嘢要更新喎 ?😧

附件

Screenshot_20200811-000521_Software update.jpg(55.33 KB)

2020-8-11 12:09 AM

Screenshot_20200811-000521_Software update.jpg

引用:
原帖由 derrickt 於 2020-8-11 12:09 AM 發表

人地半年嘅更新佢一次過更新😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 derrickt 於 2020-8-11 12:09 AM 發表

download幾粒鐘都未到50%,顯示仲要9粒鐘

引用:
原帖由 tltong 於 2020-8-11 01:01 AM 發表

download幾粒鐘都未到50%,顯示仲要9粒鐘
師兄, 唔係掛下載要咁耐 ?😧我用屋企 WiFi 下載更新檔連安裝大約一個鐘內已搞掂喎 !軟件已更新至 One UI 2.1, 終於可以用到 Galaxy Store 下載 Good Lock app 嘅 NavStar, 底部三天皇鍵可以自選多兩項功能 !

附件

Screenshot_20200811-011613_Settings.jpg(58.25 KB)

2020-8-11 01:21 AM

Screenshot_20200811-011035_Opera beta.jpg(101.94 KB)

2020-8-11 01:21 AM

Screenshot_20200811-011035_Opera beta.jpg

引用:
原帖由 derrickt 於 2020-8-11 01:21 AM 發表

師兄, 唔係掛下載要咁耐 ?😧我用屋企 WiFi 下載更新檔連安裝大約一個鐘內已搞掂喎 !軟件已更新至 One UI 2.1, 終於可以用到 Galaxy Store 下載 Good Lock app 嘅 NavStar, 底部三天皇鍵可以自選多兩項功能 ! ...
係呀!e+都未完,快咗些少,啱啱睇仲要2.25hrs.

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]