• 瀏覽: 5,544
  • 回覆: 37
小弟唔用5g住, 請問出note 10+ 好唔好呢? 我幾鐘意用筆做野~
thx

熱賣及精選
咁味買囉 咁大個人買部機都要問?note10 plus唔差

我用緊Iphone xs max & 華為mate20X
今年會換機、但見note20 U 真係冇乜突破性。8K 錄影其實冇乜機會用

回覆 引用 TOP

NOTE 20 有興趣呀, 不過唔知等唔等跌價好

我就會買返note 20,反正有排用,有新買新好了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 obey1988565 於 2020-8-15 09:33 PM 發表

NOTE 20 有興趣呀, 不過唔知等唔等跌價好
都係果句,早買早享受,遲買平幾舊

引用:
原帖由 homann^^^^ 於 2020-8-16 02:15 PM 發表

都係果句,早買早享受,遲買平幾舊
不過我見而家訂機都好多野送咁

引用:
原帖由 IwinU 於 2020-8-10 12:01 PM 發表

小弟唔用5g住, 請問出note 10+ 好唔好呢? 我幾鐘意用筆做野~
thx
就算唔用5G住,都應該買5G手機啦,仲買4G手機咩~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 人賤天不欺 於 2020-8-16 02:41 PM 發表

有咩野送呀?我都搵緊D上台plan,想順便轉埋5G plan

若果唔係要支筆,買 S20+平二千幾三千,好似好 d.

強烈建議香港政府:
delete from 公屋輪侯表 where 香港身份証號碼 in
(select 香港身份証號碼 from 薪俸稅人士
  where 年收入/12 >= (select 個人申請收入 from 公屋申請資格));

回覆 引用 TOP

真心,搵唔到理由新機唔買 Note 20 +

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 homann^^^^ 於 2020-8-16 03:21 PM 發表

有咩野送呀?我都搵緊D上台plan,想順便轉埋5G plan
本身3叔都多野送呀,又耳機,又回贈咁
不過我見3仔個plan就有得加錢轉無限4.5G咁,我諗住呢個都幾好,唔洗就住用

引用:
原帖由 人賤天不欺 於 2020-8-16 07:55 PM 發表

不過我見3仔個plan就有得加錢轉無限4.5G咁,我諗住呢個都幾好,唔洗就住用
咁都好既,無限就唔洗就住用

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 人賤天不欺 於 2020-8-16 02:41 PM 發表

見3台都幾多野送, 仲有有耳機+皮套送添
https://web.three.com.hk/handset ... _tc_homepage_banner

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 人賤天不欺 於 2020-8-16 07:55 PM 發表

而且4.5G仲要唔限速添

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]