• 瀏覽: 7,089
  • 回覆: 48
  • 追帖: 1
今次Note 20同Note 20 Ultra個specs分別都幾大,想睇下大家嘅選擇係點

小弟今次揀咗Note 20 Ultra (12+512) 銅色

投票項目 ( 多選 : 最多可選 2 項 , 截止時間為 2020-8-21 03:40 PM ) 參與人數 163

1. Note 20 (8+256) 銅色
2. Note 20 (8+256) 綠色
3. Note 20 (8+256) 灰色
4. Note 20 Ultra (12+256) 銅色
5. Note 20 Ultra (12+256) 黑色
6. Note 20 Ultra (12+256) 白色
7. Note 20 Ultra (12+512) 銅色
8. Note 20 Ultra (12+512) 黑色
9. 唔打算入手
10. 路過
其實買咁多次都未試過攻頂
今次試下512 銅色
因為用左好多年黑色機啦

天真追我所追............

回覆 引用 TOP

綠色好型

回覆 引用 TOP

銅色

回覆 引用 TOP

講真 spec 唔吸引
利申用近 N10+

強烈建議香港政府:
delete from 公屋輪侯表 where 香港身份証號碼 in
(select 香港身份証號碼 from 薪俸稅人士
  where 年收入/12 >= (select 個人申請收入 from 公屋申請資格));

回覆 引用 TOP

Note 20 Ultra, 黑色銅色諗咗好耐, 最後揀咗黑色.

回覆 引用 TOP

買部Note20Ultre成皮嘢,自從我用過S20Ultre之後,我之後唔用三星D垃圾機

攪好個超聲波指紋先啦,S10至現在既Note 10update 九下幾次都係慢

中移動訂左Note 20銅色

回覆 引用 TOP

銅色上手冇係宣傳片見咁正

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 man_33 於 2020-8-17 03:58 PM 發表

攪好個超聲波指紋先啦,S10至現在既Note 10update 九下幾次都係慢
下。note10+已經好快。

回覆 引用 TOP

note20U黑。無第一水銅,只有買黑

回覆 引用 TOP

ultra攻頂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kato9761 於 2020-8-16 08:12 PM 發表

買部Note20Ultre成皮嘢,自從我用過S20Ultre之後,我之後唔用三星D垃圾機
好呀。唔送喇。唔好望返轉頭

引用:
原帖由 fxxkingu 於 2020-8-18 05:08 PM 發表

好呀。唔送喇。唔好望返轉頭
我用咗部S20Ultre個半月即放,之後換咗部華為P40Pro

引用:
原帖由 kato9761 於 2020-8-18 20:07 發表

我用咗部S20Ultre個半月即放,之後換咗部華為P40Pro
華為一冇左 google framework 就 PK

強烈建議香港政府:
delete from 公屋輪侯表 where 香港身份証號碼 in
(select 香港身份証號碼 from 薪俸稅人士
  where 年收入/12 >= (select 個人申請收入 from 公屋申請資格));
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]