• 瀏覽: 7,112
  • 回覆: 48
  • 追帖: 1
今次Note 20同Note 20 Ultra個specs分別都幾大,想睇下大家嘅選擇係點

小弟今次揀咗Note 20 Ultra (12+512) 銅色

千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。

現時持有:
(手機) iPhone 8,Galaxy Note 20 Ultra
(平板) iPad Pro 11
(電腦) Macbook Pro 16
準備入手:-

回覆 引用 TOP

投票項目 ( 多選 : 最多可選 2 項 , 截止時間為 2020-8-21 03:40 PM ) 參與人數 163

1. Note 20 (8+256) 銅色
2. Note 20 (8+256) 綠色
3. Note 20 (8+256) 灰色
4. Note 20 Ultra (12+256) 銅色
5. Note 20 Ultra (12+256) 黑色
6. Note 20 Ultra (12+256) 白色
7. Note 20 Ultra (12+512) 銅色
8. Note 20 Ultra (12+512) 黑色
9. 唔打算入手
10. 路過
同樓主一樣,攻頂

引用:
原帖由 tt~ 於 2020-8-14 03:41 PM 發表

同樓主一樣,攻頂
估唔到有咁多位同我一樣攻頂喎!

現時持有:
(手機) iPhone 8,Galaxy Note 20 Ultra
引用:
原帖由 lafy 於 2020-8-14 04:02 PM 發表

估唔到有咁多位同我一樣攻頂喎!
同樣,攻頂,銅色!

回覆 引用 TOP

收到e-mail 8月18 晚上8:30嘉倩BB講解Note 20

回覆 引用 TOP

勁少人出細note……

引用:
原帖由 林燊 於 2020-8-14 05:38 PM 發表

勁少人出細note……
原本我中意平面芒細 Note20 綠色機, 因為冇得加 microSD, 所以決定放棄, 等下一代 Note !

等睇報告,Note 20系列25w快充,跟Note 10+ 45w快充,分別有幾多呢?
Note 10+ 20%充到飽要53分鐘
Note 10細機 20%充到飽要1小時3分鐘

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 derrickt 於 2020-8-14 08:56 PM 發表

原本我中意平面芒細 Note20 綠色機, 因為冇得加 microSD, 所以決定放棄, 等下一代 Note !
如果細note有得插SD,同埋有120Hz mon,真係寧願出細note…

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 林燊 於 2020-8-14 05:38 PM 發表

勁少人出細note……
我細note夠用了,我S9+一出用到依家

以發放正確資訊為宗旨!
引用:
原帖由 khmocssucsidwww 於 2020-8-14 11:09 PM 發表

我細note夠用了,我S9+一出用到依家
虹膜解鎖堅好用,可惜S10開始打後無哂

以發放正確資訊為宗旨!

回覆 引用 TOP

對超聲波指紋解鎖一直無好感,情願用返非常成熟嘅光學,爽夾快兼成功率高

以發放正確資訊為宗旨!
目前睇N20U 銅色大熱跑出

真係好少人揀N20

現時持有:

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 derrickt 於 2020-8-14 08:56 PM 發表

睇嚟下一代細機都唔加入得sdcard

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 khmocssucsidwww 於 2020-8-14 11:55 PM 發表

對超聲波指紋解鎖一直無好感,情願用返非常成熟嘅光學,爽夾快兼成功率高
我都係咁話

現時持有:

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]