• 瀏覽: 16,583
  • 回覆: 81
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 hockeydog 於 2020-8-21 12:09 PM 發表

其實講黎講起都無結果
自己買張卡試就最清楚
完全同意, 呢度乜POST 都有,
有D 話慢
有D話LOAD 空氣
有D話一上地鐵就用唔到
自己試過一定係最好

引用:
原帖由 gangnamstyle 於 2020-8-21 10:00 PM 發表

有D 話慢
有D話LOAD 空氣
有D話一上地鐵就用唔到
自己試過一定係最好
咪係
冇買過卡冇試過根住唔可以講咁多

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 gangnamstyle 於 2020-8-21 09:58 PM 發表

就係咁你就認為呢間公司衰, 其他台再衰D既手法你都未見過, 甚至幫你自動續約都有
有D甚至你打成日電話比CS點傾都唔會退讓比你, 而係實收硬你
今次係呢世人第二次用3,上次都係不愉快地轉走。當年仲未有簽約個d,比埋第二個月月費即轉走,因為佢地將心連心和基本分開計,心連心爆晒,基本就用得果小小。以上只係我個人對呢間公司嘅經歷,起碼不愉快經歷我係其他台未有發生過,多數只續約貴先轉走。

引用:
原帖由 U-Transit 於 2020-8-21 11:21 AM 發表

有邊個台係死位會少呢...

我只係好簡單咁問一條「邊個停車場收唔到」問咗大半年,
該名版友都無答過一次....
咁請問我可唔可以當佢係X吹呢

EDIT BY plesk002 : 請不要使用任何粗口 ...
請不要使用任何粗口來表達, 感謝您.

無限流量圖片上載http://dedpic.com

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 common0217 於 2020-8-22 01:03 PM 發表

今次係呢世人第二次用3,上次都係不愉快地轉走。當年仲未有簽約個d,比埋第二個月月費即轉走,因為佢地將心連心和基本分開計,心連心爆晒,基本就用得果小小。以上只係我個人對呢間公司嘅經歷,起碼不愉快經歷我係其他台未有發生過,多數只續約貴先轉走。 ...
咁你今次用番3,感覺點呀

原來都幾多3苦主

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 gangnamstyle 於 2020-8-21 10:00 PM 發表

有D 話慢
有D話LOAD 空氣
有D話一上地鐵就用唔到
自己試過一定係最好
人地講都最多只係參考
自己試最實際
當然一啲擺明伏就要小心啦

引用:
原帖由 U-Transit 於 2020-8-21 11:21 AM 發表

有邊個台係死位會少呢...

我只係好簡單咁問一條「邊個停車場收唔到」問咗大半年,
該名版友都無答過一次....
咁請問我可唔可以當佢係X吹呢

EDIT BY plesk002 : 請不要使用任何粗口 ...
唔好咁粗口la

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 果個粗野的水管 於 2020-8-24 03:18 PM 發表

人地講都最多只係參考
自己試最實際
當然一啲擺明伏就要小心啦
係, 擺明伏就要小心, 之前用過SMT, 收費貴以為好, 點收得麻麻, 上網又慢
轉左用3台之後一樣MTR收得幾好, 仲快左添

引用:
原帖由 冬眠紫色的羊 於 2020-8-19 07:42 PM 發表

數馬通的確係最慢
人地問你邊度慢
你又好似機械人咁話數碼通的確最慢
大佬,有冇第二句啊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 common0217 於 2020-8-21 06:10 PM 發表

我係夠約先轉走。要屌到早完約,應該要死好多細胞。其實佢長期鎖5mb,真係可以去消委會告佢。
講開又講,3 d錢真係亂Q咁收,我之前簽咗24個月數據王,$68 / 月。夠膽死話我轉咗台,最尾個月數據王要收我正價$108/月。因轉咗台,打咗成日電話先搵到個cs幫我,話會退番比我。 ...
陰啲陰啲咁收錢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 obey1988565 於 2020-8-25 01:04 PM 發表

係, 擺明伏就要小心, 之前用過SMT, 收費貴以為好, 點收得麻麻, 上網又慢
轉左用3台之後一樣MTR收得幾好, 仲快左添
數碼通一向都出名又貴又慢, 只係呢半年個情況更加嚴重
以前有有線難CUT, 依家到數碼通難CUT

回覆 引用 TOP

3hk d打手最叻就係搵人出黎頂, 但其實自己個台差到冇人有

空氣王呢個名
改得幾好
3HK係做得差

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]