• 瀏覽: 18,810
  • 回覆: 81
  • 追帖: 1

熱賣及精選
師兄位置晌邊?

引用:
原帖由 edwardk0218 於 2020-8-14 06:23 PM 發表

師兄位置晌邊?
寶達同安達馬路中間

死位個個台都一定有架啦

引用:
原帖由 obey1988565 於 2020-8-14 06:54 PM 發表

死位個個台都一定有架啦
咁開放係九龍人口密集都叫死位,咁沙頭角叫乜?

引用:
原帖由 catcloud 於 2020-8-14 07:01 PM 發表

你睇下數碼通,仲多

引用:
原帖由 余詠詩 於 2020-8-14 19:04 發表

你睇下數碼通,仲多
所以唔可以講3多死位?定係3嘅用家24小時只用WiFi所以唔覺有問題?

[退役車特集第五回]時代·終結
http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=25770135
引用:
原帖由 szeto903 於 2020-8-14 07:35 PM 發表

所以唔可以講3多死位?定係3嘅用家24小時只用WiFi所以唔覺有問題?
個個台都有死位,要講就講事實

引用:
原帖由 余詠詩 於 2020-8-14 20:01 發表

個個台都有死位,要講就講事實
次次攞數碼通出嚟做擋箭牌迴避3有死位或者慢就叫講事實?係唔係因為3嘅用家好似你咁24小時用WiFi所以無死位同慢呢個問題?

[退役車特集第五回]時代·終結
http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=25770135
我都好後悔轉左來萬能年卡,之前用IMC(CSL台)都好暢順,宜家用3就真係吐血。

回覆 引用 TOP

又想屈3,又唔見我有事

回覆 引用 TOP

睇位置吧? 用緊3台, 返工+屋企出入九龍同港島多, 上網一直都無問題

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 catcloud 於 2020-8-14 06:21 PM 發表

咁同CSL比,3都係海軍鬥水兵。
不過數碼通都有用緊的朋友反映上下載慢速咗。

引用:
原帖由 Cool.com 於 2020-8-14 10:33 PM 發表

咁同CSL比,3都係海軍鬥水兵。
不過數碼通都有用緊的朋友反映上下載慢速咗。
間間都有地方收得好D同差D, 最實際都係自己買張卡試下自己出入既地方收成點姐

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 catcloud 於 2020-8-14 07:01 PM 發表

有死位幾出奇, 我媽上星期係尖沙咀商場用其他台都話上唔到網whatsapp比我, 攪到我差d以為佢迷路唔見人

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]