• 瀏覽: 18,813
  • 回覆: 81
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 ngszeyui 於 2020-8-17 10:35 PM 發表

作爲一個理性消費者,其實唔洗理人地講邊個好唔好,只需買張儲值卡測試活動範圍就得,唔好只信人地話
完全同意, 自己買張卡試最實際

熱賣及精選
引用:
原帖由 冬眠紫色的羊 於 19-8-2020 19:42 發表

數馬通的確係最慢
其實依家唔係比快慢,係講緊死位問題。

行不改名,坐不改姓,呂小布!
引用:
原帖由 lokonig 於 2020-8-19 08:56 PM 發表

完全同意, 自己買張卡試最實際

買夠幾個台,試岩先

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ngszeyui 於 2020-8-17 08:04 PM 發表

沙頭角4大台,3係收得最好
又唔一定係沙頭角先收得好既
我係上水個D位置都唔見有咩問題

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 U-Transit 於 2020-8-19 10:08 PM 發表

笑死 留言低質到離曬譜

回覆 引用 TOP

各位3苦主留意返 可以咁樣樣cut個台的
無謂再聽人亂up

引用:
原帖由 U-Transit 於 2020-8-19 10:08 PM 發表

smt死位都不少

引用:
原帖由 冬眠紫色的羊 於 20-8-2020 21:50 發表

smt死位都不少
有邊個台係死位會少呢...

我只係好簡單咁問一條「邊個停車場收唔到」問咗大半年,
該名版友都無答過一次....
咁請問我可唔可以當佢係X吹呢

EDIT BY plesk002 : 請不要使用任何粗口

行不改名,坐不改姓,呂小布!
其實講黎講起都無結果
自己買張卡試就最清楚

自己之前用開3HK 21mb, 覺得3由今年1月開始食咗屎咁,之前收到嘅位變咗load 空氣,加咗數據王都鎖係5mb。轉咗台個幾禮拜,開心使用中。希望大家早d脫苦海

引用:
原帖由 common0217 於 2020-8-21 01:00 PM 發表

自己之前用開3HK 21mb, 覺得3由今年1月開始食咗屎咁,之前收到嘅位變咗load 空氣,加咗數據王都鎖係5mb。轉咗台個幾禮拜,開心使用中。希望大家早d脫苦海 ...
我要9月轉台

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香港幼稚羊羊 於 2020-8-20 08:41 PM 發表

各位3苦主留意返 可以咁樣樣cut個台的
無謂再聽人亂up
thanks
會試下睇下得唔得
用到一肚氣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 common0217 於 2020-8-21 01:00 PM 發表

自己之前用開3HK 21mb, 覺得3由今年1月開始食咗屎咁,之前收到嘅位變咗load 空氣,加咗數據王都鎖係5mb。轉咗台個幾禮拜,開心使用中。希望大家早d脫苦海 ...
你係本身就完約,定係屌到佢取消?

引用:
原帖由 後天污濁的更新 於 2020-8-21 04:30 PM 發表

你係本身就完約,定係屌到佢取消?
我係夠約先轉走。要屌到早完約,應該要死好多細胞。其實佢長期鎖5mb,真係可以去消委會告佢。
講開又講,3 d錢真係亂Q咁收,我之前簽咗24個月數據王,$68 / 月。夠膽死話我轉咗台,最尾個月數據王要收我正價$108/月。因轉咗台,打咗成日電話先搵到個cs幫我,話會退番比我。

引用:
原帖由 common0217 於 2020-8-21 06:10 PM 發表

我係夠約先轉走。要屌到早完約,應該要死好多細胞。其實佢長期鎖5mb,真係可以去消委會告佢。
講開又講,3 d錢真係亂Q咁收,我之前簽咗24個月數據王,$68 / 月。夠膽死話我轉咗台,最尾個月數據王要收我正價$108/月。因轉咗台,打咗成日電話先搵到個cs幫我,話會退番比我。 ...
就係咁你就認為呢間公司衰, 其他台再衰D既手法你都未見過, 甚至幫你自動續約都有
有D甚至你打成日電話比CS點傾都唔會退讓比你, 而係實收硬你

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]