• 瀏覽: 3,738
  • 回覆: 15
  • 追帖: 1
https://youtu.be/DtbTGI9iFco

今期S-Pen 真心正!反應快!
另外拍片有全手動
聲都可以手動選mode
另外入手埋Watch 3進入香討影片區

我的話題:
CAT S60 三防手機
按我

Xperia XZ Premium 試玩
按我
熱賣及精選
引用:
原帖由 hokoonho 於 2020-8-16 02:11 PM 發表

另外拍片有全手動
聲都可以手動選mode
另外入手埋Watch 3
期待何 Sir Note20 ultra 開箱分享 !

引用:
原帖由 derrickt 於 2020-8-16 02:19 PM 發表

期待何 Sir Note20 ultra 開箱分享 !
悶左幾個月終於有新機

我的話題:
按我

按我

回覆 引用 TOP

我也是兩樣都訂了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hokoonho 於 2020-8-16 02:11 PM 發表

另外拍片有全手動
聲都可以手動選mode
另外入手埋Watch 3
支持!

我都係訂咗N20U同Watch 3

千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。

現時持有:
(手機) iPhone 8,Galaxy Note 20 Ultra
(平板) iPad Pro 11
(電腦) Macbook Pro 16
準備入手:-

回覆 引用 TOP

剛在數碼通訂咗N20u, 轉5Gplan說會送機套及1500元現金卷, 我也考慮26號攞機時用現金卷買Watch3, 職員說可以即誠1,500元

我係CSL 續約都訂左喎,5G PLAN 110GB 個PLAN 佢話平均3百幾,其實係咪貴?

數碼通更貴

回覆 引用 TOP

我都想知各零售商優惠和贈品

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 HELPINGYOU 於 2020-8-22 06:28 PM 發表

我係CSL 續約都訂左喎,5G PLAN 110GB 個PLAN 佢話平均3百幾,其實係咪貴?
唔算嗨。你計最平$298中移 100g,相差不遠

回覆 引用 TOP

真實一個月幾銀先?可以好多雜費?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Ivo 於 2020-8-22 04:02 PM 發表

剛在數碼通訂咗N20u, 轉5Gplan說會送機套及1500元現金卷, 我也考慮26號攞機時用現金卷買Watch3, 職員說可以即誠1,500元
Buds live送晒所以轉送現金卷?

引用:
原帖由 williamau3792 於 2020-8-23 05:06 AM 發表

Buds live送晒所以轉送現金卷?
因3星已送一對,所以送1500元卷可買銅色Buds live或其他正價貨例如Watch 3

引用:
原帖由 Ivo 於 2020-8-23 09:57 AM 發表

因3星已送一對,所以送1500元卷可買銅色Buds live或其他正價貨例如Watch 3
可惜送的耳機只有白色

我的話題:
按我

按我

回覆 引用 TOP

是券不是卷

以發放正確資訊為宗旨!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]