• 瀏覽: 4,387
  • 回覆: 26
攞佢影啲有字既圖,發覺同s20 ultre一樣問題,附近啲字有鬼影,我用note9影無事

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
note9影

附件

20200817_115709.jpg(235.24 KB)

2020-8-17 12:38 PM

20200817_115948.jpg(99.75 KB)

2020-8-17 12:38 PM

回覆 引用 TOP

note20 ultre,不過再影哩啲又唔覺,但係效果都唔係點靚左

附件

20200817_115628.jpg(219.01 KB)

2020-8-17 12:39 PM

20200817_115901.jpg(102.69 KB)

2020-8-17 12:39 PM

回覆 引用 TOP

用20影完用籃牙send番落我部機度

回覆 引用 TOP

試機最好試夜拍。夠燈光影出黎唔會分別大

回覆 引用 TOP

我去試咗。Note20U 對焦係比S20u 快好多,但除此之外分別不大。 s20U 大sensor 影相 bokeh 嘅“問題”仍然存在。  我以我唔打算買Note20U lu.....

引用:
原帖由 ml4321 於 2020-8-17 01:21 PM 發表

我去試咗。Note20U 對焦係比S20u 快好多,但除此之外分別不大。 s20U 大sensor 影相 bokeh 嘅“問題”仍然存在。  我以我唔打算買Note20U lu.....
x2, 今代可以慳翻不買 💰😅

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ml4321 於 2020-8-17 01:21 PM 發表

我用緊note9,所以仲諗緊轉唔轉

引用:
原帖由 買咩開咩 於 2020-8-17 01:55 PM 發表

我用緊note9,所以仲諗緊轉唔轉
我都係note 9呀,會轉過去
當upgrade硬件同換電,仲有用埋5G都好

引用:
原帖由 kachungha 於 2020-8-17 09:00 PM 發表

我都係note 9呀,會轉過去
當upgrade硬件同換電,仲有用埋5G都好
咁要轉埋5G plan先有用喎

引用:
原帖由 酒井髮指 於 2020-8-17 09:30 PM 發表

我就未轉5g住,因為我部note9啲電真係唔掂,9點100%下午6,7點已經無哂電自動關機

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 酒井髮指 於 2020-8-17 09:30 PM 發表

會呀,所以都睇緊D上台plan

引用:
原帖由 kachungha 於 2020-8-18 06:45 AM 發表

會呀,所以都睇緊D上台plan
你部note9啲電會唔會連1日都用唔到

引用:
原帖由 買咩開咩 於 2020-8-18 09:36 AM 發表

你部note9啲電會唔會連1日都用唔到
好耐之前已經唔得了...尿袋要跟身先得

引用:

搞到我唔敢買了!用緊ip11p

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]