• 瀏覽: 4,674
  • 回覆: 20
3台既 攜號轉台上5G SIM,5G淨機每月 $98 起
Mi 10 LiteSIM 上台淨機優惠每月$98起 $2,499
係咪每個月98蚊? 幾多GB?

應該係月費再加98蚊咁

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 FGXXY 於 2020-8-18 10:50 PM 發表

Mi 10 LiteSIM 上台淨機優惠每月$98起 $2,499
佢好似係分100同200GB
3百幾起跳咁

引用:
原帖由 李sinlol 於 2020-8-18 11:46 PM 發表

3百幾起跳咁
佢好似有得加錢轉返做無限4.5G

引用:
原帖由 急教小王子 於 2020-8-19 12:12 AM 發表

佢好似有得加錢轉返做無限4.5G
加幾多錢先ok?

引用:
原帖由 FGXXY 於 2020-8-18 10:50 PM 發表

我理解就係5G月費, 另外月費加$98就可以出呢部5G機啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 piggyh 於 2020-8-19 03:34 AM 發表

加幾多錢先ok?
官網見$58任用
有D台所謂任用我見限到得返1Mbps

引用:
原帖由 obey1988565 於 2020-8-19 10:18 AM 發表

官網見$58任用
如果真係想無限,我都會轉埋任用了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 marrybb 於 2020-8-19 11:01 AM 發表

如果想轉5G, 可以睇下隔離POST 既評測參考一下
https://mobile.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29288837
我都睇睇先,thanks ching

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 obey1988565 於 2020-8-19 10:18 AM 發表

官網見$58任用
1Mbps真係唔掂起碼都俾返4G速度人啦

引用:
原帖由 RainyLuv 於 2020-8-19 05:55 PM 發表

1Mbps真係唔掂起碼都俾返4G速度人啦
各有所需,最緊要買卡試左先上台

引用:
原帖由 李sinlol 於 2020-8-18 11:46 PM 發表

3百幾起跳咁
咁其實100GB咩都夠用

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]