• 瀏覽: 3,392
  • 回覆: 13
中x通手機上台約滿後唔續約。 就算1號約滿都收足一個月錢。
客戶服務員話張約有寫明。

通常我會約滿早幾日前轉台

回覆 引用 TOP

我唔你轉台。 因為唔需要再用

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tanker 於 2020-8-20 01:59 PM 發表

個小小錢都食你咁賤

引用:
原帖由 tanker 於 2020-8-20 01:59 PM 發表

我會提前問清楚佢幾時轉台先岩,所以我吾會中伏😄

回覆 引用 TOP

其實唔係至在果佰零蚊。 係我去門市cut 合約時個職員話明只計果幾日錢,仲話會寄單泥。 我等左十幾日都收唔到單,打電話去問先至知。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 西九浪漫的壽包 於 2020-8-25 15:04 發表

個小小錢都食你咁賤
積小成多, 正價月費唔平, 個個客係咁都斬埋5少

My name is Pong! James Pong!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 雲林真美 於 2020-8-27 12:00 AM 發表

其實都有好多人奶過嘢, 去到最後其實都係揀啲冇合約嘅plan好啲
根本就無分別, 之前上網見過人地話自由鳥cut off day前一日先send email俾客話轉唔到台

回覆 引用 TOP

咩台都會咁

回覆 引用 TOP

我都中伏。
9號到期都收足一個月,以後無幫襯。

回覆 引用 TOP

引用:

其實間間都係咁,冇咩伏唔伏,以前覺得好唔合理,而家自己都服晒。
唯一方法,你有權唔用,1號到期,佢要收你足你一個月錢,你咪用多29日囉,用多29日又唔會死的。

「曾經滄海難為水,除卻巫山不是雲....」  「你在我生命中的出現,足夠我回味一生...」

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]