• 瀏覽: 11,132
  • 回覆: 37
引用:
原帖由 巫主席 於 2020-9-2 11:00 PM 發表

唔知係第幾個人度見到呢張圖了
慢就去消廢者啦!

95搭8

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 howingc22 於 2020-9-7 11:16 PM 發表

花*係咪要SPEED TEST? 足夠嗎?
相信我, 如果你需要更多SPEED TEST我會盡量幫你
幫緊你 幫緊你 幫緊你
幫緊你 收兩格都有21 MB以上

附件

speed test.jpeg(63.62 KB)

2020-9-8 06:13 PM

speed test.jpeg

回覆 引用 TOP

我都貼過好多張speed test出黎了, 唔似其他台咁取巧,喺太空試speed test

引用:
原帖由 雲林真美 於 2020-9-9 01:05 AM 發表

我都貼過好多張speed test出黎了, 唔似其他台咁取巧,喺太空試speed test
取唔取巧我唔知, 但有D人就選擇性失明, 早排其他post我話birde平均有30以上又比人話打手又盛, 之後即做speed test 有42Mbps 果班就扮睇唔到, 然後又再開其他po講同一樣既野, 可以點

引用:
原帖由 lokzimmy 於 2020-9-9 01:21 AM 發表

取唔取巧我唔知, 但有D人就選擇性失明, 早排其他post我話birde平均有30以上又比人話打手又盛, 之後即做speed test 有42Mbps 果班就扮睇唔到, 然後又再開其他po講同一樣既野, 可以點 ...
輸打贏要就係咁,之前有人講黃大仙birdie 唔得,有師兄話自己SMT 一樣網絡無事都一樣比人插
好多台 服務差又唔認,然後又唔改,一味叫D人返黎亂UP 24

引用:
原帖由 暗角打穫 於 2020-9-9 04:55 PM 發表

輸打贏要就係咁,之前有人講黃大仙birdie 唔得,有師兄話自己SMT 一樣網絡無事都一樣比人插
好多台 服務差又唔認,然後又唔改,一味叫D人返黎亂UP 24 ...
係囉, 其實做打手無問題, 搵兩餐我理解, ,唔好屈D真正用家丫麻

明明理性討論緊, 講野唔唔岩聽就比人話打手

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 米大統領 於 2020-8-23 07:40 PM 發表

是什麼plan先?貴plan就真差
數碼通既PLAN一向貴過人, 速度又慢過人
呢個情況已經係好多年

引用:
原帖由 kiukuku7 於 2020-9-16 09:36 PM 發表

數碼通既PLAN一向貴過人, 速度又慢過人
呢個情況已經係好多年
咁數碼通都有平嘅, HKBN同自由鳥
我用咗佢哋半年其實都唔覺得有啲咩收唔到或者慢

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]