• 瀏覽: 13,378
  • 回覆: 38
引用:
原帖由 hkvpn00 於 2020-8-22 11:47 PM 發表

數碼通的4G頻譜比其他三間少不特止,仲要無 TDD 2300,而家仲要將部分4G升5G
結果數碼通就攪到4G同5G一齊攬炒

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 kinyeee 於 2020-8-23 08:13 PM 發表

5G? or 4G>?
我用4G呀, 最近真係明顯慢
5G SMARTONE 太貴, 而且見有POST 有人用SMARTONE 5G好多時都係50Mbps都無, 咁更加唔需要用5G啦

引用:
原帖由 jojopig1 於 2020-8-25 01:57 PM 發表

5G SMARTONE 太貴, 而且見有POST 有人用SMARTONE 5G好多時都係50Mbps都無, 咁更加唔需要用5G啦
系呀!快點轉台啦

95搭8

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 任砌天使雞 於 2020-8-24 12:50 PM 發表

未FUP應該係全速嘅,佢個網絡開5G plan之後用量大增。實情係啲人都係駁4G Network上網,所以4G系統難以負荷。
smt 錢就識繼續收, 咁做對4G同5G都好唔負責任

引用:
原帖由 dorakiss 於 2020-8-25 06:54 PM 發表

你可以不幫襯架 沒你姦你的

95搭8
引用:
原帖由 dorakiss 於 2020-8-25 06:54 PM 發表

佢頻譜唔夠,靠愛立信信仰就做到生意喇,忍下喇

引用:
原帖由 任砌天使雞 於 2020-8-25 08:57 PM 發表

佢頻譜唔夠,靠愛立信信仰就做到生意喇,忍下喇
為左做到生意, 數碼通真係咩都做得出

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ferrvchan 於 2020-8-22 04:44 PM 發表

數碼通上網極度慢,未FUP 都已經超慢
@香港蟹老闆  見你咁關心速度問題, 再比你參考下smt所謂全速未fup 比鎖速更慢既情況, 你應該會了解多d

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 4x6 於 2020-8-25 08:11 PM 發表

你可以不幫襯架 沒你姦你的
唔知個D, 一簽左SMT咪要比人姦足2年

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ferrvchan 於 2020-8-22 04:44 PM 發表

原來我用數碼通咁慢都唔孤單, 你都係咁

引用:
原帖由 bullbucks 於 2020-8-31 01:10 PM 發表

原來我用數碼通咁慢都唔孤單, 你都係咁
唔知係第幾個人度見到呢張圖了

引用:

今日地鐵站測試

唔負責任既係你個留言多d似乎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jojopig1 於 2020-8-25 01:57 PM 發表

即係比緊數碼通5G費用, 但行緊比4大台4G仲要慢既速度,
真係好享受, 可以慢慢行慳返D數據用

回覆 引用 TOP

引用:

花*係咪要SPEED TEST? 足夠嗎?
相信我, 如果你需要更多SPEED TEST我會盡量幫你
幫緊你 幫緊你 幫緊你

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]