• 瀏覽: 13,376
  • 回覆: 38

數碼通上網極度慢,未FUP 都已經超慢

熱賣及精選
數碼通係唔掂,轉3台,我都轉左兩個星期。

回覆 引用 TOP

數碼通的4G頻譜比其他三間少不特止,仲要無 TDD 2300,而家仲要將部分4G升5G

SMARTONE 咁多年一向都係最慢

回覆 引用 TOP

Smartone 呢幾日上網打機睇片可以慢到仆街 load條片下下都buffer, 真係谷鳩氣

是什麼plan先?貴plan就真差

引用:
原帖由 jojopig1 於 2020-8-23 01:56 PM 發表

Smartone 呢幾日上網打機睇片可以慢到仆街 load條片下下都buffer, 真係谷鳩氣
5G? or 4G>?

引用:
原帖由 米大統領 於 2020-8-23 07:40 PM 發表

是什麼plan先?貴plan就真差
貴PLAN既話真係要即刻分手轉台
我用5G 既3台PLAN, 講真99%時間都收得好順

引用:
原帖由 kinyeee 於 2020-8-23 08:13 PM 發表

如果上台貴plan 得2.85真差

回覆 引用 TOP

佢一向都唔係sell快

有慢到咩
我又唔係好覺

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ferrvchan 於 2020-8-22 04:44 PM 發表

數碼通上網極度慢,未FUP 都已經超慢
未FUP應該係全速嘅,佢個網絡開5G plan之後用量大增。實情係啲人都係駁4G Network上網,所以4G系統難以負荷。

引用:
原帖由 kinyeee 於 2020-8-23 08:13 PM 發表

FUP無限plan真係仆街。3個網絡幾好用,係FUP後衰啲

回覆 引用 TOP

以前有有線難CUT, 依家到SMARTONE難CUT

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ayu_ayu 於 2020-8-24 10:30 AM 發表

佢一向都唔係sell快
不嬲數碼通出名穩定地慢, 凈係識叫啲sales打黎日日煩你, 永不錄用

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]