• 瀏覽: 1,478
  • 回覆: 10
  • 追帖: 1
原本仲諗緊出唔出note 20,因為我用支筆嘅機會好少,加上依家用緊部S10+ 都冇咩問題,係最差個超聲波指紋解鎖。點知見網上消息話S21+會改用高通新一代屏幕解鎖技術,令我即時放棄買note 20 念頭!
https://qooah.com/2020/08/23/galaxy-s21-plus-battery-spec-leaks/

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
出左再講~_~

回覆 引用 TOP

到s21出既時候就傳出note30,ching就好啦。慳唔少

這類新聞經常都作文 
nokia 作nokia 10, 電池快充幾多, 新屏幕工藝...

問下M系列C系列呢
開後蓋可換電池呢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fxxkingu 於 2020-8-24 01:09 AM 發表

到s21出既時候就傳出note30,ching就好啦。慳唔少
係呀!年紀大咗,唔再追求電話款式,夠用就算。加上今年香港經濟差到......!

引用:
原帖由 無窮的欲望 於 2020-8-24 07:30 AM 發表

係呀!年紀大咗,唔再追求電話款式,夠用就算。加上今年香港經濟差到......!
咁s21出個價錢只會一樣或更高,唔會平左嫁

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 無窮的欲望 於 2020-8-24 07:30 AM 發表

以後全部都係5G機, $7K起步,用到壞至換,就最抵嘞,

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 無窮的欲望 於 2020-8-24 07:30 發表

經濟差真係冇乜購買慾,加上三叔D價真係好進取更加唔想買!5G暫日都冇乜作用!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fxxkingu 於 2020-8-24 01:09 AM 發表

🤣

回覆 引用 TOP

https://news.now.com/mobile/technology/player?newsId=403065

S21 Ultra 加筆都正常,咁可以唔要 Note 系,只留 S 系咁 Fold

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]