• 瀏覽: 3,232
  • 回覆: 14
https://www.mobilemagazinehk.com ... 1-ii-加推限量磨砂黑色款.html

唔知會唔會有12gb + 512gb, 索粉就係想要呢啲。🤓

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

9千銀買部865機你玩我咩

如果引入,扣除銷售稅都要八千頭,以Sony手機嘅銷售情況,咁普通版要再減價先得,而且要買嘅人都已經買咗,另外一部份人就係等減價。

回覆 引用 TOP

其他旗艦機都係呢個價錢,旗艦既規格有返旗艦價錢好平常,sony 第一次有同一個型號手機有唔同既規格,算係叫試水溫,其他牌子一向都有呢個策略,比用家多一個選擇,貴有貴買,平有平用,對索粉係好事丫。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 七個進擊的妹頭 於 2020-8-25 22:14 發表

咁三星 note 20 ultra 都賣 9千一萬。

送返對 sony 神級 Bluetooth headphone 就合理 la.

強烈建議香港政府:
delete from 公屋輪侯表 where 香港身份証號碼 in
(select 香港身份証號碼 from 薪俸稅人士
  where 年收入/12 >= (select 個人申請收入 from 公屋申請資格));
引用:
原帖由 MT4Money 於 2020-8-27 12:11 PM 發表

送返對 sony 神級 Bluetooth headphone 就合理 la.
人地係865+索尼係865.藍芽耳機note 20一樣有得送

回覆 引用 TOP

見 docomo 賣 X1 II 都要 118,000 yen. 咁新果隻只貴 5%. 唔洗太驚佢港真係賣 9k.

https://www.nttdocomo.co.jp/char ... &contract=xi_5g

強烈建議香港政府:
delete from 公屋輪侯表 where 香港身份証號碼 in
  where 年收入/12 >= (select 個人申請收入 from 公屋申請資格));
引用:
原帖由 MT4Money 於 2020-8-27 05:29 PM 發表

見 docomo 賣 X1 II 都要 118,000 yen. 咁新果隻只貴 5%. 唔洗太驚佢港真係賣 9k.

https://www.nttdocomo.co.jp/char ... product=so51a&c ...
如果有港版,我諗八千二三左右。

引用:
原帖由 家徒四壁 於 2020-8-27 18:54 發表

如果有港版,我諗八千二三左右。
咁合理好多,信仰價。

強烈建議香港政府:

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 七個進擊的妹頭 於 2020-8-25 10:14 PM 發表

買咗自己都鬧自己柒

引用:
原帖由 香港大酒店 於 2020-9-10 08:32 AM 發表

買咗自己都鬧自己柒
見到佢地駁唔到只敢偷偷俾豬豬就覺得好笑

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 MT4Money 於 2020-8-27 12:11 PM 發表

sony神級?通話垃圾又真係幾神級。sony唔係唔想賣九千,係賣到8字都無人會比錢

引用:
原帖由 fxxkingu 於 2020-9-11 02:48 發表

sony神級?通話垃圾又真係幾神級。sony唔係唔想賣九千,係賣到8字都無人會比錢
貨比貨的話,Sony 有1/4係個 design or 信仰 preimum 價。值唔值就因人而異。

我就會等佢落返合理價先支持。

強烈建議香港政府:

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

主題標籤 #sony #xperia
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]